Kızlar merhaba, bayadır cocuk istiyorum daha onceki konularımda da bahsetmiştim. şimdi artık aşılamaya gececeğim bu ay eğer olmazsa( inşallah tutar da ihtiyac kalmaz). İki tane doktorum var bir tanesi onceden beri tedavi olduğum telefon numarasını vs veren cok ilgili bir doktor ama internette kendisiyle ilgili hic bilgi bulamıyorum tedavi ettiği kişilerden.
Diğeri unlu bir doktor universite hastanesinde her sabah kapısında bir ton tup bebek icin bekleyenlerin olduğu biri. Sıradan fabrikasyon işi aşılama yapıyor, sanıyorum tup bebekte vs de başarısı iyi. Ama hsg icin gitmiştim ona kapıda bakıp iyi iyi demiş hicbir acıklama yapmamıştı . 2. Gun gel eşinde 3 gun perhiz yapsın tedaviye başlayalım modundaydı. Şimdi eğer regl olursam hangisine gitsem bilemiyorum. Diğer o iyi doktorda mesaj atmış faceden ekli , reglin 2. Gunu bekliyorum filan dedi. Arada kaldım cok. Umarım ihtiyac olmaz tabiki
bu arada artık bu cocuk konusu surekli ruyalarıma girmeye başladı. gece ruyamda bir kız cocuğu buluyordum.bir cantanın icinde cıkıyor unutulmuştu.elleri ayakları mosmordu. her yerini yıkadımvs cok etkilendim stres cok daha buyuk bir etken biliyorum ama surekli aklımda bebek