Kesin kazancı 0 TL olan bir iş teklifim var. Daha once (yeni daha dun) odeme aldığım bir yontemi geliştirmek adına iş ortağı ya da calışan arıyorum. (İş ortağı ve calışan arasındaki fark bilgi duzeyi farkı benim gozumde sadece bu iş icin) 1 arkadaşı secip onunla detayları konuşacağım, sistemin yayılmaması icin guvenilirliği kanıtlanmış ya da kanıtlayabilecek bir arkadaş olmasını istiyorum her şeyden once.

Ayrıca Yonetime Notlar:
Konu Youtube ile direk olarak alakalı değil iş bakımından; ancak bu kategori en mantıklısı geldi ileride aynı arkadaşla Youtube uzerine de calışma yapabileceğim icin, konu dışı bolumune taşınabilir gerekirse.

Adsense yasadışı tıklama ile ilgili değil sistem, ban yemeyelim zaten adım cıkmış surekli ban yiyor Adsense'ten diye. Oysa sadece 18 hesabım yemiş daha once, kuzenleri bitirmek uzereyim hesap adı olarak

Aranan Ozellikler

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc...b-up-down.html Bu adresteki konuda arkadaşımızın anlattığı sistemden birden fazla vds almış ve ban yememiş olan arkadaşlar. (Kısaca cerez temizleme ve ip değiştirme işlemini sıkıntısız yapıp bu hesapları yalan etmeyecek kişiler.)

Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ucretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum Bu adresteki hizmeti sorunsuz kullanabilecek arkadaşlar. (Oncelikli olarak yukarıdaki sistemden vds almak icin kullanılacak bu sistem.)

+18 icerikli "yasal" herhangi bir calışma yapıldığında buna kotu gozle bakmayıp laf etmeyecek arkadaşlar.

0 Kazanca dahi (0 kazanc olma ihtimali cok duşuk olmakla birlikte benim zararda olduğum bir durumda olabilir sadece, maddi konular konuşulur sonra, sabit bir ucret yok demeye calıştığım) sıkıntı cıkarmayacak arkadaşlar.

Ekstra Ozellikler: (Bu ozellikler işe alım icin değil sonrasında kazanılacak ucreti belirleyecek ozelliklerdir, kalite varsa yapacağım iş azalır, kazanc olanağı artar, alacağınız ucret artar.)

Ortalama ustu zekaya sahip olmak. (Teamviewer ile girip bilgisayarınızda ben gozetlerken iq testi yaptıracak halim yok ama anlaşılır zaten. Aslında iyi fikir denenebilir )

Gerektiğinde ciddi gerektiğinde sense of humor sahibi olmak.

Herhangi bir object-oriented programlama dilinde uzman olmak.

Youtube konusunda bilgi sahibi olmak.

Herhangi bir tur reklamcılık faaliyeti (internet reklamcılığı başta olmak uzere) ile ilgili, bilgili olmak.

Calışma İceriği: Oncelikle 3 gun boyunca denediğim ve 150 dolar kazandıran bir sistemi (odeme alındı) geliştirip duzenli olarak bakımını yapacağız. Ardından bu sistemi biraz daha geliştireceğiz, farklı alanlara uygulayacağız. Kısa zamanda idare edecek kadar (Ayda 3er 5er bin dolar kadar) kazanabileceğimizi umut ediyorum. Sistemi geliştirme kaabiliyetimize kalmış bu miktar.

Anlaşılacak Kişiden İstenecek Minimum Şeyler:

Yukarıda belirttiğim adreste bedava verilen VDS'leri sorunsuz bir şekilde calışır hale getirip ardından icerisine belirli programları internetten indirip yuklemek. Ardından VNC bilgilerini bana teslim etmek. (Ben bu sırada sistemi kurgulayacağım. Ardından kişiye geri teslim edeceğim.)

VDS başına (başlangıcta 15-20 eş zamanlı VDS olacaktır tahminen) aralıklarla gunde 3-4 kere VNC viewer ile giriş yapıp sisteme (ip değiştirmeye gerek yok bu olayı yaparken) kurguladığımız sistemin calışır durumda olup olmadığını sorgulamak. Calışmıyorsa bir iki ufak sihirli dokunuş yapmak. (Anlatacağım basit işlemler, pencere ac kapa gibi.)

Ekstra Kazanc Getirebilecek Şeyler:

Ortak kazancımızı arttırabilecek her turlu fikir onerisi.

Sistemi kurgulamayı oğrenmek (2-3 dakikalık iş ekstra ozelliklere sahipseniz yukarıdaki)

Neden benle calışmak isteyebilirsiniz?

Getiri / Emek oranı oldukca fazla olacaktır benimle calıştığınızda. Az zaman harcayacaksınız sistem icin.

Youtube ile uğraşmak Adsense para gelsin diye beklemek zorunda kalmayacağız.

Olur da 2-3 ay beklenti duzeyinde para kazanırsak şirket bol, calışıyor gosterip SSK odemesi vs ne gerekiyorsa yaparız.

Hakkınızı hic bir şekilde yemem, maddi konularda oldukca acık ve şeffaf olurum. (Yuzde elliye kadar ortak olma şansı sağlarım ne kadar calışıldığına ve ilerletildiğine bağlı olarak)

Neden benle calışmak istemeyebilirsiniz?

Kesin kazanc ne sizin ne benim icin olmayacaktır. Sistemde sıkıntı cıkar, sistem sızar ise kazancımız cok aza iner. Bir yerden sonra emek karşılığı alınmaz.

Yasal değil dersiniz, beni beğenmezsiniz, laubali bulursunuz calışmak istemezsiniz.

Sistemin şimdilik gelir kaynakları +18 ile bağlantılı olduğundan calışmak istemeyebilirsiniz, saygı duyarım.

Zaten cok kazanıyorsunuzdur ya da duzenli işiniz vardır ne uğraşacağım seninle belki hic para kazanamayacağımız bir sistem uzerinde dersiniz saygı duyarım. (Duymasam da duyuyor gibi yaparım )

Başvuruları (varsa yiyen ) bu konu altından alabilirsem guzel olur. Bu işteki ortağımla tanışmak icin sabırsızlanıyorum.

Not: Bu notu okumadan once tum yazıyı okuduysanız başvurmayın işiniz gucunuz mu yok, zaman kıymetli bu kadar yazı okunur mu? Belki burada "ŞAKA" yazıyor. Şaka bir yana başvuru bekliyorum. Teşekkurler ilginiz icin.