7 Plus'tan SE'ye gecilir mi?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- 7 Plus'tan SE'ye gecilir mi?
-
25-09-2022, 14:13:53Arkadaşlar merhaba, şu an aktif olarak 7 Plus kullanıyorum. Telefonumda bir catlak olması, hoparlorunun yeterli seviyede olmaması vb. kendimce sebeplerden telefon değiştireceğim. Butce sorunum yok gibi daha doğrusu iPhone 11 ve iPhone SE (2020) arasında kaldım. Telefonda oyun oynamıyorum, dizi, film izliyorum (butun gun değil geceleri yatarken), ama gun icerisinde YouTube'da cok vakit geciriyorum. Instagram ve WhatsApp kullanıyorum. Fotoğraf cekmek, video cekmek gibi bir derdim yok guzel bir kamera olsun bir şeyi cekmek istediğimde duzgun ceksin yeter, ince detaylar onemsiz. Yani genel anlamda arama yapmak icin, arada 1-2 fotoğraf cekmek icin, bir de Instagram'da WhatsApp'ta ne olup ne bitmiş bakmak icin telefon kullanan biriyim. Turkcell'den alacağım icin 2600 TL gibi bir fiyat farkı var. Buyuk telefon sevmiyorum bu yuzden SE'nin kucukluğu 7 Plus'tan sonra sorun olmaz. iPhone SE fiyatı daha uygun ama iPhone 11'de alabilirim yani butce konusunda bir sorun yok. Fakat sorun şu ki bu kadar telefon duşkunu olmayan ve cok sık kullanmayan biri icin 7800 TL gibi bir para vermeye gerek var mı? Yoksa SE'ye 5200 TL versem işimi gorur mu? Fikirlerinize acığım, teşekkurler.