Konuyu uzatmadan detaylara gireyim.

1-Her gun 10 kanal icin 100 er Adet'den 1.000 video indirilecek.
2-indirilmesi gereken video kategorilerini Kanallari ben verecegim,siz indireceksiniz,yukleyeceksiniz.
3-Kanallar icin mail adreslerini ben verecegim,yapmaniz gereken kanal olusturmak ve yuklemek.
4-Etiketleri ben verecegim,Varsayilanlardan otomatik gireceksiniz.
5-Yukleme islemi bitince telif verenler vs silinecek,Videolar para kazanmaya acilacak.
6-Kanal gorunumunde,Fragman aktif edilecek.Altinda Son yuklenenler secilecek.
7-Yukleme icin vds-vps'yi ben verecegim.Kanallara bu vds,vps disinda asla ne kendi pc'nizden ne baska bir vds den giris yapilmayacak.
8-Kanallara yukleme yapilirken,her kanalin butun islemleri bitmeden ayni anda 2. bir kanala yukleme yapilmayacak.
9-Gunluk 10 kanal eksiksiz her aksam en gec 22:00'da teslim edilecek.

Sanirim anlasilmayan hic birsey yok.Ne ile indirecegiz ne ile yukleyecegiz tarzi sorulari soracak arkadaslar hic girmesin bu ise.Bu isi bilen tecrubeli ve en onemlisi her gun mazaretsiz bu kanallari aksatmadan teslim edecek arkadaslar is icin basvurursa sevinirim.Haftada sadece 1 kez mazaret kabul ederim. Ve haftada sadece Pazar gunu izinli olursunuz kanal istemem.Diger butun gunler bu 10 kanal eksiksiz teslim edilecek.

Kendine guvenen,tecrubeli,isi bilen upload ve download konusunda sorun yasamayacak isi saglam ve ozen gostererek yapacak arkadaslari bekliyorum.

Fiyat konusunda kanal basi ucret ile calisilacak.Yaptigi calisma ve verdigi emege gore kanallarin durumuan gore + Prim uygulanacakdir.

Saygilarimla.