Oğretmenim.Babam 35 senenin 33 senesini sigortasız calıştı,kazanci benim maaşımı 3 e filan katlardi ama o kazancını yedi/yedirdi,icti/icirdi.Şu an issiz,annemin isteğe bağlı sigortasını başından beri ben oduyorum iki yılı kaldı.Bu arada beraber yaşıyoruz,boşanma aşamasındayım bebeğim var.
Birileri babamın aklına girmis.Rahatsizligindan dolayı yuzde 60 lik calışamaz raporu alırsa ve 15 bin odemesi halinde malulen emekli olabiliyormuş.Bu parayı benden istemeye hazırlanıyor.Ben zaten kendisinin bir kısım borcunu da odemekteyim.Zaten annemin SGK kira faturalar kredi kartları oduyorum ve de oglumun bir suru ihtiyacı var hicbirini alamazken o parayı vermek istemiyorum.ustelik emekli olsa yine anneme kuruş vermeyecek 5 gunde yer yedirir birilerine şirin gorunmek icin.. faiziyle zaten 18 bini bulur.Tam borcları bitiriyorum bu ay artık yatırım yaparım bir ev peşinatı biriktirmeye basliyorum derken...

Ben zaten kendilerine bakıyorum kahve harclığı veriyorum.o krediyi ceksem 2 sene toparlanamam.oglumun rızkı ya artık benden bişey beklememeli diye duşunuyorum haksız mıyım siz yerimde olsanız ne yapardınız ?