Kızlarr, hepinize merhaba. Bu anlatacaklarım dert değil, Allah vatandaşlarımıza yardım etsin demek istiyorum.. Burda hepimiz anonim bir şekilde birbirimize sorular soruyoruz, kendimizi rahat hissediyoruz. Ben elimden geldiğince bilgi sahibi olduğum her konuda herkese yardımcı olmaya calışıyorum, benim de şuan sizin fikirlerinize ihtiyacım var...
Kızlar ben 2 yıllık evliyim, eşimi cok seviyordum, oyle boyle değil. Ama artık eskisi gibi sevemiyorum, sevgi olsa hemen bitmezdi diyecekseniz, gercekten soğutabiliyor insanlar. Surekli yalan soyluyor, en ufak birşey de bile, sozlerini tutmuyor, binevi beni aptal yerine koyuyor, cok emri vaki, herşeyde her cumlesinde emrediyor, beni calıştırmıyor, ama maddi imkanları da onume dizmiyor. Artık tek bir lafına inanmıyorum. Herkesle ilişkime karışıyor, mumkun mertebe onsuz dışarı cıkarmıyor. Yaptığı hatalardan cok sıkıldım, affetmeye calıştığım, aman bir daha yapmaz dediğim her gun, yine aynısını yapıyor. Artık tahammulum kalmadı, anlayışsız bir insan oldu. Evlendiğim adamla şimdiki adamın uzaktan yakından ilgisi yok.. Siz olsaydınız kabul eder miydiniz kızlar. Tahammul edebilir miydiniz..