Merhaba Arkadaşlar,

Bir sosyal ağ projesi uzerinde calışıyoruz. Bilindik bir iki firmayla sponsorluk anlaşmalarına başladık, guzel şeyler oluyor. Gizlilik anlaşmaları gereğince yapmış olduğumuz karşılıklı projenin iceriği, ozellikleri hakkında bilgi veremiyoruz. En yakınımızdaki kişilere dahi bir şey soyleyemiyoruz bu konu hakkında, bizi yakacak duzeylerde anlaşmalar cunku bu anlaşmalar. Lutfen bu konuda anlayışla karşılayın bizi.

İki farklı konuda yarışmamız var birinde 500 TL dağıtıyoruz birinde secildiği takdirde 100 TL dağıtıyoruz. Her ikisine de tek mail gondererek ya da ikisinden herhangi biri icin mail gondererek hemen katılabilirsiniz. Başvuruları mNote ve RocknRolla ile birlikte değerlendiriyoruz. Benim oyum 2 onların 1er (Hisseler ile doğru orantılı ) Mail adresi: [email protected] bu adrese mail atarak katılabilirsiniz yarışmamıza.

En Yaratıcı Uygulanabilir Fikirler

Sosyal ağ projesi denince aklınıza gelebilecek her şeyi bizimle paylaşabilirsiniz. Tek cumle de olabilir, bir sayfa da olabilir fikrinizi her turlu gorsel ile vb. şekilde destekleyebilirsiniz de. Projemizin genel olarak anlatabileceğimiz ozellikleri buyuk bir sosyal ağ projesi olduğu ve Facebook başta olmak uzere diğer benzeri sitelerden ayrılacak cok onemli bir farkı olması. Yine de biz farkları arttırmak, fikirlerle projemizi desteklemek istiyoruz. Bu nedenle bazı forumlarda bu tarz konular acmayı ongorduk. Hayal gucunuzu zorlamak serbest. Uygulanabilir olması da değerlendirme ozelliklerinden bir tanesi tabi ki; ancak biz duşunulebilecek coğu şeyi uygulayabilecek donanımdayız şuanda hem maddi olarak hem teknik olarak. Fikirlerinizin değerlendirilmesi konusunda net bir tarih veremem; ancak tahminimce fikir kısmı maksimum 2-2,5 hafta surecek ve oduller dağıtılacak ardından. Paypal aracılığı ile ya da banka transferi ile.

Alanadı Onerisi Hakkında:

Yabancı dilde evrensel bir alanadı alınacak.
Alanadı onerileri daha once değerlendirilecek ve sonuca bağlanacak.
(Ne kadar hızlı, o kadar iyi. Maksimum 1 hafta icinde)
Her turlu alanadı olabilir sosyal ağ sitesi icin kullanılabilecek yaratıcı şeyler.

Oduller:

En Yaratıcı Uygulanabilir Fikirler

1. Odulu - 250 TL
2. Odulu - 150 TL
3. Odulu - 50 TL
4. Odulu - 25 TL
5. Odulu - 25 TL

Yukarıdaki oduller kesinlikle bu forumda dağıtılacak olan odullerdir.

Alanadı Onerisi

100 TL

Kullanıldığı takdirde verilecek olan oduldur.

Onemli Bilgi:

Odul alan alanadının fikir hakları, odul almış olsun olmasın tum yaratıcı fikirlerin fikir haklarını da yarışmamıza katılarak, mail atarak bizlere vermiş oluyorsunuz. Daha sonra herhangi bir hak talebi yapma hakkınız bulunmamakta. Lutfen bunu goz onunde bulundurarak fikirlerinizi bizlerle paylaşın.

Konu hakkında bizim yanıt verebileceğimiz şekildeki (genel olarak proje uzerinde değil yarışma uzerine yani) sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca mail atan arkadaşlar, atmayı duşunen arkadaşlar konuya yazarlarsa yorum ben ona gore mailler arasından ayarlayayım bulayım. Mail atan arkadaşlara da mail bana ulaştığında mail olarak cevap atacağım. Yorum, oneri, katılımlarınızı bekliyorum.