Selam kızlar,

daha once bikac defa bu konuyla alakalı konu acmıştım, aslında sıkmakta istemiyorum, benimki de dertmi bazılarının yanında, gececeğini biliyorum ama kendimi cok kotu hissediyorum. Kısaca ozetleyeyim, erkek arkadaşımın benimle aynı anda aylarca idare ettiği başka bi kız daha olduğunu ve bunu bizim goruşmediğimiz surede sosyal medyadan tesadufen oğrendiğimi yazmıştım. Kendi son aradığında hem bu kızın hemde eski sevgilisinin aradığını soyledi (benim kızdan haberim yoktu, sadece tanıdığını biliyordum) ama sen kendini boyle basit insanlarla sakın karşılaştırma, sen cok değerlisin, kalbinde icinde dışında tertemiz ve cok guzel, onlarla zaten olmam ben, ikisi de seninle kıyaslanmaz bile sen bambaşkasın ne olur bana sure ver sıkıntılarımı atlatıp seninle ciddi bi adım atmak istiyorum, seni kaybetmek istemiyorum dedi ve uzerinden 3 hafta gecti ve ben bu olayı oğrendim. Mesaj attım tabi, şeref, karakter, vicdan gibi şeyler keşke satılsaydı sende nasiplenseydin dedim, ben sana guvendiğim icin kandırıp eğlendiysen sen anca kendini kandırırsın acıyorum sana minvalinde bi mesajdı. Teşekkur edip numaramı engellemeden sildi, bende tabi onu heryerden silmiştim zaten.
Bugun oğrendim ki o kızla (ortak arkadaşlarımıza beni rahatsız ediyor, o kız aileme yakışmaz, benim tipim değil, onunla olmaz diye kotulediği) kişiyle soz takmışlar. Uzulduğum şey onu kaybetmek falan asla değil, aksine oyle birinden kurtulduğum icin şukrediyorum, tamamen soğudum. Ama şuan kendime olan guvenim, onurum aşırı zedelendi, hayatımda ilk kez bu şekilde hissediyorum kendimi. İlk kezde birinin mutsuz olmasını istiyorum, icim soğusun istiyorum, ofkem dinsin istiyorum. Beni duşurduğu bu duruma o da duşsun, nefret bile edemiyorum tiksiniyorum ondan. Boyle yapanlardan bu ah cıkmaz mı kızlar? Bunun adı adilik değil de nedir, neden yaparlar ki boyle, halbuki beni aramasa sessiz sedasız bitseydi, zerre kadar ofke duymazdım ama beni cucuk beyniyle beklemeye alıp kotulediği kızla işleri ciddiye bindirmesine tahammul edemiyorum. Biliyorum gececek, biliyorum hepsi tecrube ama bu kendimi berbat hissetmeme engel olmuyor

Edit: ben konu uzamasın diye cok detay vermedim ama yanlış anlattım, o kızları kotulerken ben elbette dinlemedim, seni zorla aramıyorlar ya neden kotuluyorsun dedikten sonra cark etti zaten ahlaksız. O yuzden kısa kesti ama sonradan ortak arkadaşlardan duyduğum, kıza baya giydirmiş bana o kadarını soyleyemedi, dedikoducu erkekten nefret ederim oda biliyordu