Evet arkadaşlar gunde en az 10 saat pc başında fazlısı tercih sebebidir,tembel ve sozunde durmayan adam degil şaka gırgır bi yere kadar iş zamanı ciddi ve işini dedigi zamanda aksatmayıp teslim eden,devamlı problem cıkarmayan yani acıkcası benim işimi gunluk teslim edecek bahanesiz, bir eleman arıyorum ayrıca 3 gun deneme suresi verecegim kızma darılma yok begenmessem daha dogrusu iş ciddiyeti bana uymassa yollarımız ayrılır.
Ne yapacak : 1. benim dedigim youtube kanallarını cekecek ,
2. genelde kanal cekme degilde torent indirip videoyu telif olsun olmasın videoyu editleyecek ve sonra youtubeye tek tek yukleme yapacak,
3.kanal resmi para kazanma telifli video silme hepsini gozden gecirecek.
4.benim dedigim iş aksamayacak bahaneler uretilerek,
5.Vds kullanmayı bilen,devamlı bana sorular sormayacak video editte ben hangi video nasıl editlenecek tarif edicem zaten camtasia 8 ile calışır genelde.
6.Kanallar tarfımdan saglanacak.
7. Benim kullanmakta oldugum Dedicated sunucuyu 3 boldum, yani bana calışacak 2 arkadaştan her birine 1. adet 30 gb remli ingiltere lokasyon vds teslim edilecek.
İlk ay Aylık 1000 turk lirası maaş verilecek ondan sonraki aylar calışmasına baglı olarak kanallardan prim verilebilir.ayrıca vds boş zamanlarında kendi kanalları icin kullanacak.
Baştan soyliyeyim bende kısa videolar olmaz 45dk ve uzeri gunluk 20 olur 50 olur video editlenip yuklenecek..kalite 360p yeter o yuzden fazla uzun surmuyor renderlar.
Youtuber Aranıyor Maaşla Calışacak.
İş Arayanlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- Youtuber Aranıyor Maaşla Calışacak.