İki kedim ve yaklaşık altı aylık bir bebeğim var. Kedilerimden biri uysal diğeri cok hırcın. Şu ana kadar bebeğe ikisi de yaklaşmıyordu. Ama bebek hareketlenmeye başlayınca yaramaz olan kedimin dikkatini cekti. Bebek ona yaklaşmaya calışınca onunla oyun oynamak istediğini duşundu ve iki kere elini cizdi. Cocuk o kadar cok ağladı ki zor sakinleşti, cok korktum. Hala hareketlerini takip ediyor, ben yakınında olmasam yine atlamaya niyetli.
Kedileri sahiplendirmeyi duşunuyorum ama ne kadar uzgun olduğumu anlatamam. Hala bir cıkar yol arıyorum. Bekarlıktan beri benimleler. Hicbir şey evladımdan değerli değil ama yaşayan birilerinin belki bir cozum onerisi vardır diye yazıyorum.
Bebeğe tek başıma baktığım icin zorlanıyorum ve kedilerin bakımıyla ilgilenemiyorum. Gittikleri yerde muhtemelen daha iyi bakacaklar onlara.
Ote yandan hırcın olan kedi benden başka sahip tanımaz, başkasına başını bile sevdirmez. Başka bir ev buyuk travma olacak ona. Sabah kalkıyorum kesinlikle vereceğim diyorum akşama cok uzuluyorum vazgeciyorum. Bir yol bulunur, idare ederim, yaklaştırmam diyorum. Ama her yerimiz kedi tuyu malum temizlik yapmakta cok zorlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benzer tecrubesi olan var mı

Edit: arkadaşlar hadsiz hadsiz yorumlar okuyorum. Tek tek alıntılayamadım. O hayvanlardan biri sokağa terkedilmiş bir İran kedisi. Tabiatı itibarıyle cok sakin olduğundan diğer kedilerden dayak yemiş yara bere icindeydi. Ust solunum yolu enfeksiyonu vardı. Perişan olduk veteriner kapılarında. Diğeri 3 haftalıkken tır tekerine sıkışmıştı, gerizekalı şofore anlatamadığım icin arabayı calıştırıyordu az kalsın son anda kurtardık. 3 senedir bebek gibi bakıyorum ben bunlara. Kolunun altına cins kedisini alıp instagrama atan tipler bana burada hayvanseverlik taslıyor.
Arkadaşlar cocuğum var cocuğum. İnsan bebeğim var. Tırlamalığında o kadar ağladı ki nefesi kesildi acile goturuyorduk neredeyse.
Yok tuy beni rahatsız ediyormuş yok uşengecmişim. Sen 6 aylık bebeğe tek başına bak bakalım yemek yemeye vaktin oluyor mu
Kediler icin ortamı duzenleme vs aklıma gelmiyor cozum onerisi olan varsa yazsın. Yoksa yalan yanlış iftira atası olup da yazanların ne duşunduğu umrumda değil