Merhaba arkadaşlar , en sevmediğim ve değiştirmek istediğim bir yonumu sizinle konuşmak istiyorum bu konuda bana vereceğiniz tum tavsiyeleri dikkatle dinlemeye hazırım.
Lutfen bu konuda birileri bana yardımcı olsun.
Bundan 5 yıl once oğrenciyken birilerinin vesilesiyle bir eve yerlestirildim kısa sureliğine.
Orda kalan Abla 1 ay once annesini kaybetmiş eşinden de ayrılmış babasıyla yaşayan biriydi.
Babası cok naif bir adamdı. Yanimizda pek durmuyordu rahat konusabilelim diye.
Orda yuk olmamak icin ablanin yemegini yaptım evini supurdum. Iyice samimi olduk.
Sohbet ederken samimiyetine dayanarak Baban bir gun yine evlenmek isterse? diye soru yonelttim.
Kadın bana bir kustu. Hic konuşmadı cok kirildim dedi. Ozur diledim ama nafile.Ben de aldım cantamı cıktım evden.
Aradan yillar gecti. Evlendim. Başka bir arkadaşımla sohbet ederken evden cıkacağını soyledi kirada oturuyordu. Ben de cok sevindim canım adına o ev zaten sizin icin cok kucuktu dedim. Kalabalık bir aile. O ona kırıldı. Bizim evimizi neden kucumsedin dedi.
Gonlunu alana kadar ne cektim.
Yine başka bir arkadaş devamlı hastalaniyordu dedim ki ya sen cok sıcakkanlı birisin acaba sana cok nazar mi ediyorlar benim bir tanıdık da boyleydi oldu sonra dedim. Bence ustunu okut dedim. O da cok kırıldı bana. Ben ne yapicam hep kotu oluyorum safim biraz bilerek kalp kirmiyorum . Ama nasıl duzelicem bilmiyorum. Lutfen yargilamadan bana akıl verir mısınız kendimi duzeltmek istiyorum. Ha şunu da belirteyim bana biri bunlari dese kirilmam.