Onceki konumu okuyanlar bilir belki.. biri vardı konuştuğum bana kaba davranıyordu.en son bana rahat konuş demişti ve ben icimden gelenleri yazmıştım ona. Duygularımı, icimden geldiği gibi yazdım, 4 aydır konuşuyoruz Sevincini derdini benimle paylaş paylaşalım yazdım. Cevap olarak bana “Bayram şekerini de paylaşıyon mu, harclığını da paylaş” deyip gulen emoji koymuş. Ben de yazdıklarımı gormezden geliyosun dedim ve beni aradı. Oyle bir bağırdı ki.. şok oldum. Laf sokmuşum ona, o zaman yuzume soylicekmiş istemiyormuş lafı ceviriyormuş..
Sevmediğin şeyleri paylaş dediğimde onun kullanma kılavuzu mu varmış vs..tavrı o kadar kotuydu ki.. neye uğradığımı şaşırdım her şeyi yazamadım burda..o gunden beri sesi cıkmadı, bari insanca kırdığını duşunur yazar dedim ama..
Kendimi iyi hissetmek icin her şeyi yapıyorum oğretmenim ama evde olduğum icin şuan surekli elim telefona gidiyo. ama nbazen olmuyo.. surekli takip ettiği kızlara bakıyorum umursamaması daha cok icime oturuyo.. en onemlisi duygularımı alaya aldı..tek istediğim neden bunca zaman konuştun, istemiyorsan adam gibi soylersin..
Ben nasıl iyi olacağım?