Merhaba arkadaşlar benim derdim şu, seneler sonra cok şukur ev sahibi olduk, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Evde ev sahibinin oğlu oturuyordu, cıkmadı. Pandemiden dolayı sıkboğaz etmedik. Normalleşme başlasın cıkıcam, zaten ev bol dedi. Sonra virus var ev baktırmıyor kimse dedi. Sonra 1 hafta icinde cıkıyorum dedi. En son ayın 15 inde cıkıyorum demişti, eşim bugun aradı ev yok diyor şimdi de Yine bizim buralardan ev bakıyormuş ki burada her ceşit kiralık ev cok. Yani boyle birşey mumkun değil. Biz şuan hala kira oduyoruz ve kredi taksit zamanı geldi. Bizim hesabımıza gore gelir giderimiz uc uca, yani fazladan kira odemeyi duşunmuyorduk. Anladığım kadarıyla evden olabildiğince gec cıkıp kiradan kar edecek. Ama onun kar ettiği kira bizim cebimizden cıkıyor. Bu arada durumları bizden iyi, babasının malı mulku var.

Bu durumda ne yapabiliriz? Ev onceden onun uzerine değildi, kira sozleşmesi falan da yok. İnternetten araştırdım ama hep kira sozleşmesi neyse o kadar kalabilir diyor. Fakat bu insan kiracı değil.