Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yontem bilen varsa soylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum cocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir oğun zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye calışsalar da emmekten başka bir turlu durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın surekli dışarıdaydık yorulduğu icin uykusu duzelmişti ama şimdi başa donduk.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 bucukta tamamen kalkıyor oğleye kadar uyumuyor oğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu cocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum surekli ilgi bekliyor.Esim de ben de calışıyoruz her Allah'ın gunu uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca cocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kac kere boşanma haddesine geldik.Inanin cocuktan once kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yuzunden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit gecirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki cocuk buyuyunce duzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki duzelmez.Allah aşkına akıl verin gercekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu koşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lutfen.