Apple SE 2020 garanti durumu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Apple SE 2020 garanti durumu
-
25-09-2022, 14:05:02Merhabalar, 10 gun once iPhone SE 2020 marka model cihazı satın aldım, kutudan cıkardığımda sessize al tuşu kapalı konumda ses cıkarıyordu yani telefonu salladığımda cıt cıt diye oynuyordu, servis kaydı oluşturdum ve 2 gunluk cihazı servise yolladım, sorununu guzelce anlattım, bugun teslim alındığına dair mesaj geldi ve onarıma alınmıştır dendi. 2 saat sonra herhangi bir sorun bulunamadı orijinal cihaz ve acıklamanın yazılı olduğu bir mektup ile birlikte tarafınıza gonderiliyor dendi. Apple ile iletişime gectim, tamir olup olmadığı, değişim yapıldığı ya da yapılmadığı, nasıl bir işlem uygulandığı vs. hicbir net bilgi vermediler. Tamire gonderdiğim Apple onarım merkezini aradım, onlar da net bir bilgi vermedi ve cihaz elinize ulaştığında sorunun cozulduğu ya da cozulmediği konusunda net bilgi sahibi olabileceğimi soyledi. Servis kaydında teslim alındı, onarıma alındı, sonuc olarak ise orijinal urun gonderildi yazıyor. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan ya da aynı durumu yaşayan biri varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.