Merhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim ama eşimle hep sorunlarımız var dun "evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması" ile ilgili bi sozlukte gecen biseyi beğenmiş eşim ondan sonra tartışmaya başladık, beğendiği şey ektedir. Daha sonra bana " bi erkek ne istiyor bilmiyorsun, sadece kendi isteklerine gore yasiyorsun" falan gibi şeyler soyledi. Sucunu bastırmaya calışıyor farkındayım ama bu konuyu konuşalım falan dedi. Konuşayım ama ne ister ne soylemem lazım bilmiyorum..
Bide bu yazılanda bisey yokmuş abartıyor musum, sozluklerde başlık değil icerik okunurmus doğru mu bu ?

Guncelleme: anlamadığını soyleyen arkadaşlar icin
iona Esposito .!.:
konu sahibi cokta haksız değil arkadaşlar. ben iyi paragraf yorumlarım universite sınavında turkce bolumunden full cekmiştim.
başlarda rahatsız edici bi yazı değil gibi gorunuyor ama yorumlayınca oyle değil. yani kısmen masum kısmen değil.
başlığı geciyorum adam başlığı beğenmemiş.
beğendiği iceriğe bakın
"evlendikten sonra da arayış icerisinde olanların karşılaşacağı bir durumdur sadece.
o yuzden hic bir kadınla o anlamı cıkartacak kadar uzun bir diyaloğa girmemek en doğru iştir."

tamam şu noktada guzel bişey, evlendikten sonra arayışa girmeyin diyor, kadınlarla uzun diyaloglara girmeyin, evlendikten sonra başka kadınlarla uzun muhabbetler etmeyin, başka kadınları iyi tanıyacak seviyeye gelmeyin diyor. tamam burası cok guzel.

ama şurda rahatsız edici bi kısım var, bi yandan da diyor ki eğer ki evlendikten sonra başka bi kadınla uzun muhabbetler ederseniz onu tanıdıkca sevebilirsiniz ve aslında hayatınızın kadınının ruh eşinizin o olduğunu anlarsınız, ama evli olduğunuz icin bu durum sıkıntı olur diyor. ve adam da bunu beğenmiş, yani başka bi kadınla muhabbet ederse onu tanırsa belki o kişi hayatının kadını ruh eşi cıkacak? bu demek oluyor ki eşini hayatının kadını olarak gormuyor.

yani oyle bi icerik ki, masumluğu cok tartışmalı.