Eşimin zihinsel engelli bir yeğeni var.ancak gezer ,tozar, derdini anlatır,soylenileni anlar ama 13 yaşında olmasına rağmen yaşı gibi değil.zeka seviyesi nedir bilmiyorum.bir gun ben yokken eve gelmek istiyor ve eşim alıyor.bu cocuk nereden oğrendi ise eşimin yanında (b6 arada arkasını donmesini soyluyor) kızıma ( 6 yaşında) pantolonlarımızı indirelim falan diyor yada işaret yapıyor.eşim goruyor tabibu cocuğa vurup gonderiyor.abisine de durumu anlatıyor.ancak yengemiz yani cocuğun annesi sanki biz ozellikle eve alıp dovmuşuz gibi anlatmış ve bunu duydum, sinirlendim.cocuğuna sahip cık dedim ama verdiği cevap "zorla mi girdi iceri "oldu.biraz daha konuşunca "almasaydınız" dedi.cok sinirlendim.daha bir suru şey soyledim,ağız dalaşı oldu..kızım 2.5 yaşında iken dudağından optu.sağda solda pantolon indirir ,tuvaletini yapar..bir defa şahit oldum.kızım ol da yanımda nasıl acıklayacağım.aile apartmanı burası maalesef..kızıma onunla konuşmayı yasakladım ama bazen kendimi rahatsız hissediyorum..engelli fazla anlamıyor kalplerini mi kırdım diyorum ama herşeyin de bir sınırı var.onlara sorsanız "biz napalım anlamıyor " diyip işin icinden cıkıyorlar..