Merhaba herkese cok zor gunler geciriyorum
Burdan hem yaşadıklarımı paylaşmak hem de tecrubeli olanlardan fikir almak istiyorum
Boşanmaya karar vereli uc gun oldu ve karşılıklı verilmiş kedin bir karar bu.
O avukat bulmuş ben bakıyorum şu an
Bugun bana mesaj attı carşmbaya kadar ozel eşyalarınınal carşmba kilidi değiştirecekmiş.
Bende pazartesi yada salı alıcam eşyalarımı
Boşanma kararı beni rahatlatmıştı ama şu an cok stresliyim ailem zarar gormedin uzulmesin istiyorum kendimden cok.
Cok zor gercekten cok karışığım inş cabuk gecer bu zor gunler
Yeni gelişmeler...
Bugun bazı gelişmeler oldu
Bugun eşim olacak iş yerime geldi işnyerinin yanındaki kafeye cağırdı beni konuşup anlaşalım boşanma konusunda diye. Bende gittim para bulup benim odediğim ve parasını kendisinin kullandığı krediyi kapatacağını soyledi nasıl yapacaksın dedim
Kredi cekip kapatıcam dedi. Cok şaşırdım.
Ama guvenmiyorum ona cunku sabah beyaz dediğine akşam siyah diyen biri...
Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim
Ben tabi ikinci şoku yaşadım.
Neden boyle olduk filan dedi.
Eski konular filan acıldı. Bana dediki aileme uzaksın onlar sık sık toplanıyolar gelmiyosun dedi. Bende dedimki ben hem cslışıyorum hem doktora yapıyorum hem ev işleri nasıl gelecektim. Obur gelinler geliyo dedi( calışmıyolar).
Hanımlar bunu anlatmamın sebebi, ruh hastası annesi bunu baya doldurmuş, tabi kendiside karakterli biri değil ama annesi boş durmamış onu anladım.
Hatta babası beni savunduğu icin annesiyle araları acılmış bunuda anlattı.
Neyse ben dedim ki sanki ben ayrılmamak icin yalvarıyorumda bana şart sunuyosun. Ben avukat buldum bile dedim. Sen her haltı yiyeceksin ben evde seni bekliycem hicbirşeyine karışmycam oyle mi dedim. Ben boyle evlilik istemiyorum dedim. Ve kalkıp gittim.
Goruşmek cok kotu geldi bana, cok icim parcalanıyo ama bunları kabul edemem, yine evde yalnız oturan, işgisiz, kocasının arkasından işler cevirdiği biri olamam.