Herkese selamlar. şuan gercekten elim ayağım titriyor, ağlayacak gibiyim... beynim patlayacak sanırım kendime gelmem lazım bana bir yardım edin lutfen...
Konuya şu şekilde başlamak istiyorum. Normalde tum hafta gunde 10 saat calışan biriyim ama virusten dolayı yarım gun geliyorum oğleden sonra... Bugun işe geldiğimde saat 13 gibi işyerimde bir gariplik hissettim. Perdeler kapanmış, deri koltuklarda ayak izleri vardı bariz bir şekilde. Nerden biliyorsun yeşilkalp? derseniz de hic bıraktığım şekilde değildi. Calıştığım yer, evden ofise donme dediğimiz bir dukkan,işyeri... Allah allah diyip onemsemedim ama acaba biri mi geldi diye kuşku duştu icime. Birkac saat sonra dedim şu gecmişe donuk kameralara bakayım. 15.6.20 tarihinde yani dun, ben işten cıkmışım gorunuyorum ben cıktıktan yaklaşık bir bucuk saat sonra pat benim patron işyerine gelmiş. Onda da bende de anahtar vardı bu bizim icin doğal bir durum. Tam dedim gelmiş burda uyumuş yazık derken pat kameraları bantlamaya başladı bir beyaz kağıtla... Telefonla konuşuyordu oncesinde sonra da bantladı kamerayı
Ben şok oldum neden boyle bir şey yaptı anlam veremedim. Biraz daha ileri sardım ve saat akşam dokuz gibi ilk once bir kadın işyerimden cıktı kapıda bekliyordu. Sonrasında da bizim patron kameraları actı ve kadınla yan yana yuruyerek işyerimden ayrıldı. Olay nedir bilmiyorum ama işte her kadın anlar,bilirsiniz masumca değildi. Tum coplere baktım işyerimdeki ama duşunduğum şeyler yoktu, kamerada gorunen ellerinde bir poşet vardı icinde cop vardı sanki.
şimdi bundan bana ne demek isterdim ama konu o değil... ben patronun tum ailesini tanıyan biriyim herkes burada akraba,aile... ve kadın eminim patronun karısı değil. tum bu kamera goruntulerini cektim kendi telefonuma. benim korktuğum şey sanırım surekli bunu yapıyorlar ve bu beni cok rahatsız etti. oylece hicbir şey olmamış gibi devam mı edeceğim şimdi? sizler akıllı ve gercekten acık konuşan mukemmel kadınlarsınız. ne yapmalıyım ben?