Merhaba sevgili kk hanımları cok uzatmadan konuya gecmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim gorucu usulu gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey cok guzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey cok guzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim cok değişti. Gun gectikce benden uzakkaştı. Surekli azarlamalar kucuk gormeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan cıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu cok iyi biri. Ama gelin gorun ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına cok comert. Her gun beni azarlamak icin kusmek icin bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu soylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl gecinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hic calışmadım. Ailem ile goruşmuyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hic kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hicbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi acıdan cok zor gunler geciriyorm. Cocuğum cok huysuz ağlak aşırı babacı beni cok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi duşunuyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gucum yok psikolojimde coktu tahammulumde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim muthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği icin rahatca hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi cekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana soyleme gereği bile duymadı.oof gercekten delirmek uzereyim. Onceden eşim icin elimden gelen her şeyi yaptım ama hic değişmeyince dahada kotuye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde cocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetciyim sadece. Kısmende olsa icimi dokmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkurler