MODA SEKTORUNE YONELİK SİTEMDE RESİM BULACAK KİŞİ ARIYORUM

Arkadaşlar elimde hazır yazılmış 150 adet makale mevcuttur. Her ay duzenli 150 makale gelmektedir. Her makale icin konuya uygun min 15 resim bulacak kişi arıyorum.

Bulacağı resimin konu başlıklarını ben vereceğim kendisi verilen başlığı googleye yapıştırcak ve konuyla alakalı sitelerden resimleri cekecek. Orn. Konu başlığı Kırmızı Kazak Modelleri, Bulacağı resimler lacivert olmayacak. Ve google gorsellerden kesinlikle almayacak. Sitelerden cekecek resimleri benim cektiğim bazı linkler mevcut kendisine vereceğim kolaylık olsun diye.

Gunluk en az 5 makale konusu icin bana resim gondericektir. İsterse kafa patlatıp 1 haftada 150 makalenin tamamına resim bulup gonderirse 1 haftanın sonunda parasını alır kabulumdur.

Bulduğu resimlerin isimlerini duzenleyecek. orn: Makale konusu: Canta Modelleri, Resimde Kırmızı canta var, Resim İsmi: Kırmızı Canta Modelleri gibi...

Arkadaşlar bu her ay duzenli olarak devam edecektir. Yapacak kişi ne kadar ozverili calışırsa ben 10 fazlasını gosteririm ona karşı. Cok onemli bir durum olmadıkca kesinlikle aksatılmasını istemiyorum ona gore benle iletişim kurun daha sonradan sorun yaşamayalım. Gunde 2 saatini pc ye ayırabilen arkadaşlar iletişim kursun.

Ucret olarak karşı tarafa verebileceğim tutar: 100 tl dir.

TEL:05342192630
PM ile de ulaşabilirsiniz.