benim gercekten bir derdim buyuk bir derdim var. Ben 3 yıllık evliyim. 15 aylık bir kızım var. Aşık olarak Mı evlendiniz derseniz hayır tamamen mantık evliliğiydi. Tavsiye uzerine tanıştık ilk goruşte aşıkta olmadık ama kader ne hikmetse evlendik işte. İlk tanıştığımızda cok ukala havalı biriydi hatta dedim bunla hayatta olmaz oyle boyle gecti babama soyledik film orda koptu babam cok sinirli ve elalem ne der cinsten biri o oğrendiyse ne olursa olsun bu evlilik olacaktı. Nişanlıyken cok kavga ediyorduk kac kes ayrılmak istedik annem engel oldu baban duyarsa intihar eder herkese rezil oluruz bilmem ne anlatsam daha neler var ama cok uzun olur her ozel gunumuz olay oldu bir evlilik teklifi bile almadım zaten. Bukadar tartışmalar icinde evlendik ve ilk gecemiz olmadı. Sonrasında adet oldum ve tamamen koptum aylar gecti biz birlikte olamadık internetten cok araştırdım doktora gitmek istedim eşim istemedi.6 ay gecti cocuk olsun diye oyle sacma sapan şeyler yaşadım ki gercekten cocuğum nasıl oldu bilmiyorum yani anlayacağınız 3 yıl oldu ben hala eşimle severek isteyerek birlikte olmuyorum eşimi secemiyorum. Normalde sinirli biriydim evlendikten sonra tamamen psikolojim bozuldu okadar sinirliyimki sinirden bişeyleri parcalamak geliyor icimden eşim cok ukala boş konuşan surekli yalan soyleyen biri ben sinirliysen Guler hep kusurlu beni gorur calışmamı cok istediği icin sevmediiim bi işte calışıyorum şuanda yeterki eve para girsin yanlış anlamayın bir cağrı merkezinde calışıyorum ve hic kolay bir iş değil ve beni bekleyen bir bebeğim var. Eşimi gercekten hic sevmiyorum onla birlikte olmak istemiyorum tek kelimesine tahammul edemiyorum ayrılmak istiyorum ailemden cekiniyorum kızım var ya onu alırlarsa ben naparım diyorum. Hayatımda bukadar cekilmez bir insan gormedim ben onunla tartışırken kendimden geciyorum artık sinirden surekli laf sokuyor boş konuşuyor aşırı bakımsız para meraklısı ozel gunleri umursamıyor ben calışıyorum diye her şeyi ben alıyorum say say bitmez cok karışık ve uzun oldu artık bıktım ne yapıcam bilmiyorum