Herkese merhaba 8 yıllık evliyim bir oğlum var.eşimle eğlendiğimiz gunden beri hic anlaşamdık şiddet hakeret ilgisizlik ne ararsanız var.eşim bebekliğinden beri oğlumu hep annesine goturmek istedi bunu hep bana tehdit olarak kullandı bugune kadar ondan hic ayrılmadım ama 6 yaşındaki oğlum her babasıyla tartıştığımız babasına mahkemeni ver babaannelerde yaşayalım demeye başladı bu beni cok yaralıyor en son tartışmamızda gene aynı durum yaşandı ama ben dayanamadım cıktım annemlere geldim eşime anlaşmalı boşanalım dedim velayeti de cocuk seni istiyor saba veriyorum dedim yarın dilekceyi getirecek beş gun oldu oğlum beni hic aramadı zaten orayı secen onlara yaranmak icin giden oydu ama cok kotuyum surekli onu duşunuyorum biraz kıymetimi anlasın istedim ama anlayacağı yok ...babaannesine her istediği kuralsız yapılıyor bana karşı davranınca ilgilenmeyen babası onunla ilgileniyor...Yarın anlaşmalı boşanma dilekcesini imzalarsam işleme koyardı emin değilim boşanama taraftarı pek değil ama oğlundan uzaklaşmaltan cok korkuyorum ne yağsam bilmiyorum biraz daha kalsın mi almaya gitsem bile gelmeyeceğini biliyorum..ama olsun o cocuk die vicdan azabı cekiyorum....