Merhaba.1.5 yıllık evliyim.Nisanlilik evlilik donemlerimde kayınvalidem yuzunden cok sıkıntı yaşadım hala icimden cikmiyo yaptiklari.Kayinvalidem hoca.İstemeye geldiklerinde kapıda anneme biz bı aşağıya inelim de soralım dedi memleketinden birisi oturuyordu asagimizda annemgil şok oldu.Bohca getirmiş gormedim ev cok kalabalıktı onda canta getirmis arkadaşlarım odaya goturmus.Annem kızım arada teşekkur et dedi bende diğer gun aradım anne teşekkur ederim bohcan icin dedim bana actı ağzını yumdu gozunu cantayı herkesin icinde isteme varken koluma takmamisim hevesimi bırakmadın herşey kursağımda kaldı dedi oyle bı kadın eltime gittik oda bohcanin yuzune bile bakmadı ona hicbisey demedi hediyelik dağıttı sadece kendi ailesine verdi bizlere vermedi hic ağzını acmadı ona ben hediyeligimden 10 tane ona verdiğim halde burnumdan getirdi fazla vermedim diye neymiş arkadaşlarına vercekmis . Bindallimi almak istemedi ondan bundan topladığı salvarlari getirdi kuzeninden iste dedi oyle olunca bindallı aldırmadım kendi arkadaşımın işyerinden arkadaşım elindeki olandan hediye etti gonlume gore olmadı acıkcası kına kapimin onunde olsun duğun mevlutlu olsun dedi kabul etmedim bana evimizde sen karışma buyukler karar verir dedi annemler kizdilar.Nişan kıyafetimin kolu acık diye beni gittiğimiz yerde rezil etti kolları boyle acikmi olcak diye daha bunun gbi neler neler eşimin işi iyiydi 4 5 milyar para aliyodu oyle olduğu halde hicbisey yapmadılar durumlarıda iyi.2 bilezik taktılar sadece şimdi ona kalın kalın bilezikler almışlar nişan,duğun alışverişi yapmadılar bana duğunumuze zaten gelmedi calgılı diye gelin almaya bile gelmedi davul var diyeymis sozde.Annemlerin cok canı sıkıldı hicbisey demediler istemediler ne yaparlarsa kendi gorguleri dediler.Beyaz eşyaları kafasina gore gitmiş kendileri beğenmiş oyle almışlar.Tabi benim bundanda sonradan haberim oldu eşim sonradan dedi annemler aldı diye .Nikahı sırf ben goremem dedi diye ayrı yaptık şimdi kaynım evlencek 4 senedir konuştuğu kız var işi gucu yok herşeyi bunlar yapiyo .bakıyorum eltime herşey gonlunce olsun nikahida nasıl istiyosan karar ver oyle yaparız sorun değil ben oyle şeyleri aramam para onemli değil filan diyo gitmişler 4 bine bindallisina kadar almışlar alışverişini herseyini yapmışlar.Bide evlendikten sonra eşimin birsuru borcları cıktı tum altınlarimi bilezikleri vermek zorunda kaldim ailesi de biliyo gizli borcları cıktığını cok ağladım onlardada bunları bildiği halde hala gittiğimde sacma sapan laflar eder laf sokar bana beni sevmiyor olabilir bende ona bayılmiyorum ama saygı duymak zorunda ben cocuk değilim sonucta eşimde hic bişey demiyo annesi yanında bana ne derse desin anne sen ne diyosun demez .Eşimi uyarıyorum tamam diyo gidiyoruz yine herşey aynı etkisiz eleman gibi. Simdi eltime yaptıklarını gorunce cok canım sıkılıyo cunku bana hicbisey yapmadılar.Bunu aşamıyorum duydukca cok moralim bozuluyo.Bunlari unutamıyorum ve hep kendime yapiyorum