Hanımlar gunaydınlar olsun.
Bu sefer bambaşka bir sorunla karşınızdayım . Hukuki olarak ne yapabilirim , kimden nasıl yardım isterim bilemediğim, sacma ve salak bir konunun icinde buldum kendimi.
Kısaca ozetlemeye calışacağım mevzuyu .
Biz yaklaşık 10 sene once şehrin imar gecmemiş bir bolgesinden yaklaşık 13 donum bir arsayı kiralandık . İki kişi ile kontrat yaptık ve işyeri actık. Gecen sure zarfında kontrat taptığımız adamlardan birinin bu bolgede bir metrekarelik tapusunun olmadığını oğrendik . Biz bir miktar arazı satın aldık ve sozleşme bitiminde kendilerine yasal olarak artık onlara kira odemeyeceğimizi beyan ettik diğer tapu sahibi ile anlaşmamızı yeniledik ve devam ettik . Arsa sahibi olmayan bey beş sene kadar once oldu onun yaşlı hanımına veriyorduk kirayı ama surec icinde bizi cok yordu ve sozleşme gereğine uymadılar baya aramızda gerilimler yaşandı .
Velhasıl bu adamın damadı bize musallat oldu 2 senedir bizden harac istiyor ve dediğim gibi biz yasal olarak mucadele veriyoruz . Hic bir hak sahibi olmayan bu şahıs iki hafta once bize size burada ekmek yedirmem tarzı konuşup sınırımızın tam dibinden iki metre derinliğinde ve tel orgunun uzandığı yere kadar yaklaşık 60/70 mt uzunluğunda Hendek acıp icine yaş gubre doldurmaya başladı . Tabi tepki verdik iki kepce gubreyi doktu ve gitti zabıtası belediyesi polisi derken o yaş gubre kaldı orada . Kokusu sineği derken ben muşteri kaybettim. dediM yok bunlara boyun eğmeyeceğim duruşumu korudum ancak tam koku gitti derken dun 4 kepce daha yaş gubre doktu ayNı yere . Zabıta işlem yapmıyor ,polis bizlik olay yok diyor , cevre şehircilik biz toprak hafriyat işine bakarız gubre nitelikli atık zabıta kaldırtır diyor derken bu işleyiş beni yoruyor . Bana bir yol gosterin arkadaşlarım ben bu adamla nasıl başacıkarım??
Eksik anlattıysam yazım hatası yaptıysam affola . Eksik kısımları soru cevap gidebiliriz .