Eşimin anne babasının akranları torun torba sahibi olup biz gec kalınca şimdiden hevesliler. Lutfen beni nankorlukle suclamayın Ancak bu heves artık canımı sıkmaya başladı. Her goruştuğumuzde bir plan, işte şoyle yapacağım boyle edeceğim. Yazları yazlığa gonderirmişiz biz de haftasonu gelirmişiz o babaannesiyle tatil yaparmış biz calışırken. Okul bolgesine biraz uzak bi yere taşınmayı duşunuyoruz, hooop ‘hafta ici bende kalır benden gider gelir okula ’ . Oldu canım? Başka? En son gecen hafta ben torunum olunca kimselere bırakmam dedi. Gorumcem de atlıyor ‘aa annem varken bakıcı duşunmeyin neler yapar cocuğa ’ Ben de şakayla karışık ‘Hadi ordan herkes kendi cocuğunu alsın ben cocuğumu alırım oğlunu da senin yanına yollayıveririm valla ’ dedim. Anlayana... yahu bi durun cocuk olacak da doğacak da okula gidecek de... en sonunda durun bi doğsun da allah ne gosterecek o zaman duşunuruz dedim ben şimdiden bunları konuşmayı doğru bulmuyorum dedim.
Bazı arkadaşlarım var coronadan bakıcıları giden kreşleri kapanan keşke kayınvalidem/annem baksa gelse diye bekleyen. Şimdi onları duşununce nankorluk mu diyorum ama beni de bu muhabbetle fena bayıyorlar artık