Dun eşimle tartıştık konu ise sinek ilacı (cok komik ama konuya bakar mısınız

) her neyse eşim calışıyor oğlen yemeğe geldi ve bana sinek ilacı almaya gitsene hem market alışverişinide yaparsın dedi bunlar bir gun onceden konuştuk bende bakarız demiştim neyse dun sabah tembihledi benimde hic cıkasım yok oğlen geldiğinde sen git işte calıştığın yerin biraz aşağısında benim hic cıkasım yok vs dedim konu boyle git gel yapınca beyefendi en sonunda tavır aldı akşam geldi suratıma bakmadan uzerini vs değiştirip cıktı gece 12 ’yi geciyordu geldiğinde ayrı yerde yattı yanımda bile yatmadı ve dun akşam mesaj attım sinirden boyle yaparsan hep kaybeden sen olursun vs diye cunku bir kac gun oncede ailesiyle tartışmıştı onlarlada konuşmuyor neyse bana daha yazma dedi bende neden gitmediğimi izah edicektim (ailesiyle tartıştığı icin hak koydu annem gelirse ararsa acmayacaksın diye bende kadın geldi kapıyı acmadım cok ayıp oldu aradı bakmadım onlar da aşağıda bahcede yun dovuyorlar utandığımdan oturude aslında gitmek istemedim asıl gitmek istemememin nedeni buydu) ben yazacağım sırada aradı ilk kez ağır kufurler savurdu ve telefonu kapattı daha yazma diye şu an eşim haksız bende hic konuşmuyorum ama ilk olayda kim? Cok kucuk bir mesele ama nelere geldi...
Ayrıca dun mesaiye kalıcam o yuzden gec gelirim alamam vs dedi onada kalmadı ve bu sabah ilk kez iş kıyafetleriyle cıkmadı sinirden o işe gittiğinde ben kalkmadım ve uyandığımda baktım ne iş ayakkabısını giymiş nede kıyafetlerini kafam allak bullak