Kızlarrr lutfen okuyun fikirlerinizi soyleyın

2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı ustlu oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şukurler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden buyukler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sulaleye yakısmaz diyor banane sulaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi duşunmuyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama duşmez. Zaten altlı ustlu geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı ustlu. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gonlum istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!