lisedeki arkadaşlarımızla sık goruşmek adına gun yapıyoruz tabii covid 19 cıkınca gun rituelini whatsApp grubu uzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tup bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dun akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu soyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kac haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet soylemeye tahmin yurutmeye başladılar.Gecmişte bir kaybım olduğu icin o konuda biraz hassasım oldukca dikkat ediyorum tebrik edip gectim yorum yapmadım kac haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Ozelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret ceken birinin gozune soka soka bunları konuşmak kızdım acıkcası ozelden hepsini uyarmak istedim bana duşmez diye ses etmedim fakat benim bile icim buruldu.Gunlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum acıkcası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum