Merhaba arkadaslar,

Ilk etapta 100 adet olmak uzere asagidaki sartlara uygun kanal acabilecek arkadaslar tekliflerini konunun altina yazarlarsa sevinirim.

*Soz konusu kanallar,benim verecegim 10 adet vds ile acilacaktir.Bu vdslerin her gun sifreleri degisecek ve yeni sifreler sizlere gun basinda mail olarak atilacaktir.
*Her kanaldan gunluk 1 adet kanal acilacak,iclerine yine benim size verecegim kategorilerde videolar atilacak,benim verdigim kucuk resimler monte edilecek ve yine benim verdigim etiket + aciklamalar girilecek. (Aciklamalr ve etiketler her kanal icin standart olacaktir.Toplu olarak tek seferde girilebilir)
*Kanalda olusan 3. taraf,telif vb ihtarlar silinecek.
*Her maile bir adet kanal acilacaktir.
*Acilacak maillerde 3cx sistemi kullanilacaktir.K7 vb. diger sistemler kesinlikle kullanilmayacaktir. (3cx sistemini bilmiyorsaniz gosterebilirim)
*Her gun 10 adet kanal tarafima teslim edilecektir.Toplamda 10 gun icerisinde kanallarin tumu teslim edilmis olacaktir.
*Yapilacak olan calismanin ucreti ister her gun is bitiminde,isterseniz de is ortasi ve is sonu olmak uzere iki taksitte verilecektir.

Arkadaslar gordugunuz uzere butun herseyi ben size verecegim,size sadece yuklemek ve verdigim bilgileri kanallara islemek kaliyor..

Yukaridaki sartlara uygun kanal acabilecek arkadaslarin 100 adet uzerinden verecekleri fiyatlari bekliyorum..

Kolay gelsin,

Iyi gunler.