Merhaba yeni uyeyim kafam aşırı derece de karışık belki birileri yardim edebilir diye duşundum. Ben 2 yıllık evliyim esimin annesi ve arkadaşlarıyla cok fazla sorun yaşadım, esimin annesi bulduğu her fırsatta bana karşı yalanlarla insanları doldurdu. Esimin arkadaşları o anne sen saygısızlık ediyorsun diye defalarca karşıma dikildiler. Belki sende bir şey yaptın ya da soyledin diye duşunursunuz ama ben yapı olarak kalp kurabilen biri değilimdir. Insanları uzmekten hoşlanmam ben iyi olduktan sonra sevgi verdikten sonra zamanla onlarda beni tanır dedim. Pek oyle değilmiş zor yoldan oğrendim duymadigim hakaret kalmadı arkadaşım dediği insanlarda pek tekin insanlar degiller. 1 yılınsonunda bağını kopardı başka şehre taşındık eşim ıssız kaldı maddi olarak ailem destek oluyor annesi pek destek olmaz. Bende hemsireyim ama iş bulamıyorum. Annesi arkadaşları derken cok yıprandım ailemin maddi desteği de cok yıprattı beni bu surecte cok mutsuzdum evliliği tasiyamadigimi bile duşundum tabi bu konuda her tartışmamızda boşanalım mi diye karşıma dikilen koca faktorunun de etkisi oldu. Temmuz ayında eski sevgilisiyle mesajlarını gordum aldim karşıma konuştum bosluktaydim falan dedi psikolojikolarak zor bir donemdeyiz dedim tekrarı olursa ben yokum dedim aylarca kendime gelemedim o olayın ustune guvenemedim ona haksıza cıkmadım ben evliliğimiz duzelsin diye konuşmaya calışırken o yine eski sevgilisiyle mesajlarmış baya gunlerce konuşmuşlar. Yakalama olayımda cok kotuydu onun telefonunda bor şey bulamadım konuştuklarına da emin olduğum icin kızı buldum yazdım her seyi anlattı mesajları gonderdi bana. Bu da olunca boşanmak istedim once inkar etti sonra kabul etmek zorunda kaldı kanıtlarla cok duramadım boşanmak istediğimi soyledim cıktım evden aileme durumu anlatmadan once onun olduğum şehirden gitmesini bekliyordum yalvar yakar gunlerce aynı evin icinde suratına bakmadan yasadım. En son senin gideceğin yok ben aileme gidiyorum dedim intihar ederim dedi ciddiye almadim butun gun sesi cıkmayınca eve bor girdim bir kutu ilac icmiş mudahale ettim kendine getirdim gunlerce bu tehditler surdu her defasında da gercekten bir şey yapıyor ve ben son anda kurtarıyorum. Ama dayanacak gucum kalmadı vicdan yapiyorum sevgi guven hicbir şey kalmadı bende onun yuzunden kardeşime 70 bin lira borcum var odemek icin iş bile bulamıyorum. Ben nasıl kurtulacağım kendini oldurmeden bu cıkmazdan care bulamiyorum. Arkadaşı yok işi yok anne desen anne değil babası cocukken vefat etmiş ne boşanabiliyorum ne de bu evliliği surdurebiliyorum. Okuduğum o mesajlardan sonra suratına bakmak dahi icimden gelmiyor

Annesiyle ilgili bir not duşeyim evladına gram yureği acımayan anne sevgisi vermeyen bir kadın. Bunu duşmanlıkla da soylemiyorum gercek anlamda gozunle gordum aclıktan olse donup bakmaz evladına.
Uzun oldu farkındayım ama okuyup bir el uzatırsanız cok iyi olur benim icin.

Duzeltme; tecrubem olmadığı ve olduğum yerde ozel hastahane olmadığı icin iş bulamıyorum. Farklı bir şehir de bulsam bile su an kalkıp gidebilecek maddiyatim yok. Diger kurumlar icinde araya birini sokmadan iş bulunmuyor malesef. Mesleğimi bu yuzden yapamıyorum. Bizim ulkemiz torpil ulkesi yaşadığım yerde bir tane ozel hastahane var ona da aylardir gitmeme rağmen torpil yaptıracak kimsem olmadığı icin işsizim. Ulkemizde ıssız binlerce hemşire var ben tek ornek değilim bu konu da.