Merhaba bayanlar ,

Uzun uzun yazıp canınızı sıkmam istemem.
Ozet olarak ileteyim.
34 Yasındayım 35 yasında bir erkek arkadaşım var 7 aydır birlikteyiz bu surecte hic sorun yaşayan bir cift olmadık şukurler olsun.
Hatta her konuda cok iyi anlaşıyoruz .Hayata dair isteklerimiz ,hedeflerimiz,hayallerimiz,gulduğumuz şeyler uzulduğumuz şeyler bile aynı.
Konu konuyu acıyor ve biz hep birbirimizi gulerken buluyoruz sonra diyoruz iyi ki tanımışız birbirimizi surekli bu moddayız.
İkimizde Balıkesir'de kucuk bir semtte yaşıyoruz ailemizin yanında.ilgisi sevgisi gayet normal duzeyde.
Bu arada ben hic evlenmedim o daha once bir evlilik yaşamış cok uzun surmemiş ayrılmış .
Benim acımdan ona dair kafamda bir soru işareti yok ve hatta ilk defa evlenmeyi bu kadar cok istiyorum normalde hep korkardım evet demekten.
Oylesine mutlu ve iyi anlaşıyoruz ki benim acımdan tamamdır.
Kendisi bu tarz ciddi bir konuya girmiyor yani evlenmek istediğini acık bir şekilde hayaller icinde dile getiriyor fakat ciddi bir şekilde konuşulmadı.

Bu durum beni biraz uzuyor acaba evlenmekten mi korkuyor bir kere ağzı yanınca.
Bir kez buna benzer bir şey soylemişti cunku... bu konuyu acan taraf olmak istemiyorum; fakat yol gosterebilir misiniz ?
Sizce sabırla emin olmasını mı beklemeliyim yoksa acık acık neden ciddi bir konu konuşmuyoruz seninle mi demeliyim.