Herkese merhaba, 6 yıldır duzenli olarak calışıyorum ve dort bin maaş alıyorum. Ama calışmaya başladığım ilk gunden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu uzerimde cok emeği var diye duşunerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır boyle.
Bundan hic bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları duşundukce cok yanlış yaptığımı farkettim. Bu surecte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dort dortluk yaptı. babamın kendi geliri de var ama borclar benim maaşımdan da odendi.Cunku babam maaşımı istediği gibi yonetir bugune kadar bir kere sormadım bile.
Borclar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik surecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin gorun ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hic duşunulmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı duşunuyorum kara kara. Ki biriken paranın coğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim icin, ceyizim icin harcanacağını duşunuyordum. Yanlış mı duşunuyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.