Hepinize merhabalar

Kızlar hemen konuya geciyorum.
Doğumuma az kaldı ve gonullu olarak tamamen iyi niyetimle cocuklar ve bana iyi geleceğini duşunduğum icin kv ve kp ’in yanına koye geldik. Doğum sonrası da kırkı cıkana kadar kalırım duşuncesindeydim. Bu arada kendileri de davet etmişlerdi emrivaki yapmadık yani. Cok isteklilerdi,yaparız,bakarız ederiz diyorlardı. Gelin gorun ki kv biz eşimle hastaneye gitsek donduğumde bir ton afra tafra yapıyor. Yok cocuklar beyninin etini yemişte,yorulmuşta ! 2 dk sonra guzel guzel devam ediyor,ozellikle eşimin yanında halinden memnun tavır alıyor.
Bugun hastane işimiz vardı. Hastane sonrası eşimin işe uğraması gerekiyordu biraz geciktik eve gectiğimizde kv suratı asık bir şekilde karşıladı beni eşim aşağıdaydı. Selam verdim guzelce,nerede kaldınız dedi bende iş yerine uğradığımızı soyledim. Bizim gelin Doğum yaklaştı ya geziyor artık iyice dedi. Bende hastaneye gittim gezmeye değil dedim ama cok bozuldum bu tavrına. Onun arkasına yine yoruldum bilmem ne başladı tafralarına. Uzerimi değiştirdim gectim yanlarına eşim de gelmişti,kv 360 derece dondu resmen. Nasıl iyi konuşuyor bir gorseniz.
Geldiğimden beri alttan aldım bazı soylemlerini ama artık istemiyorum burada kalmak. Doğumdan 1 hafta sonra eve gecelim diyeceğim eşime.
Sizce sebebini soylemeli miyim?
Annesinin bana karşı konuşmalarını anlatmalı mıyım ?
Yoksa hic anlatmayıp sadece eve gitmek istediğimi mi soylemeliyim?
Bir de kayınvalidemle konuşayım mı sizce acık acık. Onun bu tavırları yuzunden gideceğimizi.
Umarım anlatabilmişimdir. Bu ara Doğum yaklaştığından sanırım iki lafı bir araya getiremiyorum.
Okuyup yorum yapacaklara şimdiden teşekkur ediyorum.
İyi geceler