Herkese merhaba. 4 aydır cocuk istiyoruz olmadı . 1 senelik evliyiz ve uzun sureli bir birlikteliğimiz var cok beklemek istemedik bu yuzden. Eşim de cocukları cok sever ve ortak kararımızdı hatta ikimiz de aynı ay istemeye başladık.
En yakın arkadaşım hamile yakında doğumu var, ondan konuşuyorken acıldı konu , dun bana bu surecte cocuk yapılmaz gibisinden bir laf etti ki normalleşme başladığından beri aman şuraya gidelim x kişisine gidelim diyor yani korona bahane...
ima ederek soylemeye calıştı gibi geldi.
Ayrıca taşınmayı duşunuyoruz evimiz biraz kucuk şuan 2+1 evde oturuyoruz salon ve oturma odam var ben cocuk icin 3+1 istiyorum eşime de soyledim, 2+1 ev bulmus gecen de ev baya genis ve guzeldi ama olmaz dedim , cocuk odasi yok dedim ,cocugu sigdirirsin bi yere ev buyuk dedi , gercekten cocuk isteyen biri cocugu bir yere sigdirirsin demez bence sizce ? Kafasindan cocuk fikrini sildi sanırım.
Benimle acık acık konuşmuyor imalar yapıyor gibi geliyor bana ve bu yuzden de gercek duşuncesini sormak istemiyorum acik olsun yani sonucta bu kararı beraber almıştık...
Sizce haklı miyim boyle duşunmekle?