Aşağıda aylık duzenli olarak yapılmasını istediğim işlemleri ve karşılığını belirttim.

Sadece bizim icin calışmasının şartı yoktur; ancak calışmasını haftada birden fazla kere aksatmaması onemlidir.

Odemeleri istediği banka hesabına ya da PayPale benim tarafımdan yapılacaktır anlaştığımız aralıklarla (gunluk, haftalık, ayda iki ya da aylık olabilir).

Her bir calışma turu aynı işlemleri gerektirmektedir. Her turden bir ya da birden fazla calışan alacağım forum ici ya da dışından, hangilerine başvurduğunuzu konu altından belirtebilirsiniz.

Yapılmasını İstediğim İşlem:
1-) Mail acımı
2-) Youtube kanal oluşturma
3-) Verilecek seceneklerden kanal resmi, kapak resmi ayarlanması
4-) +15 dk onayı
5-) Kanalın mailini vermiş olduğum bir mail adresine yonlendirme (bilmeyen olursa nasıl yapıldığını gosterebilirim zor bir işlem değil)

Tur 1

Gunluk Mail Adeti Sayısı: 30
Not: Her gun bir onceki gun kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ucret: 1000

Tur 2

Gunluk Mail Adeti Sayısı: 45
Not: Her gun bir onceki gun kapatılmış mail sayısı kadar ekstra mail eklenmelidir.
Aylık Alınacak Ucret: 1500

Tur 3

Gunluk Mail Adeti Sayısı: 60
Aylık Alınacak Ucret: 2000

Ilgilenen arkadaşlar var ise altından kalkabilecekleri tur ile birlikte başvuruları bekliyorum odemeler benim tarafımdan yapılacak ancak kanal teslimi vb işler icin @mixnewss ve @CBurak kendileriyle ilgilenecek calıştığımız arkadaşlarla birlikte.