Merhabalar. Daha once defalarca anlattım burda derdimi. Kv ile konuşmuyorum. O benimle konuşuyor ama.
Yaklaşık bir sene once ortada hicbir sebep yokken kavga cıkardı. Cıkar elde edeceğini zannetti ama umdukları boşa cıktı. Maddi beklentileri varmış eşim karşılamamış ben engel olmuşum. Eşim annesine evli kız kardeşine bakmak zorundaymış. Annesini gezdirmek zorjndaymış. Kopuk bir aileleri vardı ben zorlardım eşimi kardeşinle goruşelim babanı ara diye. Sadece annesiyle iyiydi eşim. İstediklerini elde edemeyip eşimi yanına cekemeyince Allah size cocuk nasip etmesin boşanın diye beddualar etti. Eşimle boşanmamız icin aylarca uğraştı. Bize yerleşmeye kalktı. Apartmanda bağırıp bizi rezil etti. Aileme kufur etti arkalarından. Cook uzun ve cirkin şeyler yaşandı eski konularımda ayrıntıları var. Bu arada hayatımda bu olaya kadar gek bir insanla kavga etmişliğim yoktur benim. Kv ve gorumce bana iftiralar attılar...
Hamile olduğumu oğrenince guya melek kesildi. Arada eşimi arıyor ki bu olaylardan once hergun konuşurlardı. Eşim artık hic aramıyor annesini. Kv de bazen ardarda bikacgun bazen de haftada bir iki arıyor. Bazen telefona beni isteyip nasılım diye soruyor. Bir de kac kilo aldım diye soruyor ne yapacaksa. Bir iki cevap verip iyi gunler bile demeden nasılsın demeden kapatıyorum. Beni istemezse de eşimle selam gonderiyor yapmacık şey.
Dun eşimi aradı. Kır evleri var. Erkek kardeşiyle oraya gidecekmiş. İyi dedi eşim. Beni cocuğumuzu sordu. Ne haddineyse. Bir iki cumle konuşup kapattılar yanımda. Eşim mesafeli zorla konuşuyor halen. Bugun sabah 9da mesaj atmış kv eşime. Siz de gelin isterseniz haftasonu kalırsınız demiş. Ben yola dayanabilirsem gitmemiz benim icin iyi olurmuş temiz hava alırmışım.
Bu kadının amacı ne. Goruşmuyorum konuşmuyorum. Gidip iki gun birlikte kalacakmışız. Allah aşkına siz soyleyin fitne fesat sokup aramızı bozma derdinde mi yine. Yoksa yavaş yavaş sızarım ben bunların arasına mı diyor. Hamileyim son zamanlar artık. Ne bir yardımı oldu ne torununa en ufak birşeyi. Asla olmasın beklentim yok olmasını asla istemem aksine ama niyetini anlamanız icin soyluyorum. Kızı hamileyken tum ev işlerinden yemeğine kadar hergun yapıyordu. Eli ayağı tutan genc birisi. Anlatabilmek icin soyluyorum bunu.
Amacı ne bu kadının? Anlayan varsa bana da anlatsın.