Nereden başlasam bilemiyorum. Başıma gelen bir kac olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben bir kurumda staj yaptım ve staj yaparken yanımda 50 yaşlarında bir şef vardı ve abisi oldukca tanınan bir avukatmış yanındaki calışanları ile sorun yaşamış olmalıki bu calışanının paylaştığı bir fotoğrafı kardeşine atmış.Kadının kızı yanındaydı ve fotoğrafa bakıp 'Ayy, bu ne varoşluk yaa, arkadaki yukluklere bakk! ' dedi. Oysaki bizim evde o yukluklerin aynısı var. Kadının dış gorunuşu o kadar muhafazarki yani size nasıl anlatsam yuzu gozu cok guzel, cok iyi niyetliydi. Bir diğer olayı ise İstanbula ilk kez bir sınav icin gitmiştim annemle birlikte. Ben kucuk bir ilin koyunde yaşadığım icin ve İstanbula ilk kez gittiğimiz icin cok zorluk cektik. Tramvay carpıyordu yani size oyle diyeyim

Biz annemle bir uzaktan akrabamızın evinde kalalım dedik onlarında durumu Allah'a şukur iyi ama hani kucuk bir evde kendilerine gore bir yaşamları vardı işte. Sınav cıkışı Kartal tarafında bulunan bir Avm'ye gidelim dedim. Ben hic o kadar buyuk avm gormemiştim ki giriş kapısını bile bulamadım inanın. Bizim tanıdığımızda hani şu plastik arabalar olurya kucuk kızı olduğu icin onu arabaya bindirdi. Bebek arabası yoktu cunku. Neyse biz Avm'ye girdik bir mağazadan alışveriş yaparken iki kadın gercekten o tanıdığımıza bir bakış attı ve gozleriyle suzduklerini gordum resmen. Arkasını donup giderkende bunların burda ne işi var dedi. Kimseye bir şey demedim tabiki anneme vs. gercekten giyimleride guzeldi oradaki herkesin. . Ama kendimi her şeyden geri cekiyorum . Orneğin bir cafeye gitsem bunun odemesi nasıl yapılır? Acaba masayamı gelecek yoksa ben mi alacağım? Ya da buyuk bir alışveriş merkezinde meyve sebze nasıl satın alınır? Ya anlayacağınız her şeyden cok cekiniyorum... Bunu nasıl yenebilirim. İnsanlar neden gozleriyle suzerki kotu giyinsen bile ?