Şu anlık ekibime bir arkadaş daha almak istiyorum..
İşin ozeti;
Ben size dizi veya cizgi film kaynağı vereceğim(ytden kaynak vereceğim) siz kendi kanalınıza(satın aldığınız veya kendi actığınız.. ancak sağlam gmail olmalı yoksa başa sarmak zorunda kalmayalım) 200-300 arası video yukleyeceksiniz.. Surekli boyle kanal stoğu yaparak yaklaşık 20 kanalda gunluk 80 TL ortalamayı bulacağımızı hedefliyorum..
Başvuru yapacak arkadaşımızın ytproyu bilmesi gerekli.. Ben linki vereceğim siz kanalı kendinize kopyalıcaksınız.. Gun boyu belki 1 saatinizi alacak bizim işimiz cunku ytproya talimat verdiğinizde o gerisini hallediyor.. Size sadece takip etmek kalıyor..(gmailiniz sağlamsa ytpro yuzunden kanalınız kapanmaz bu nedenle bunu kullanma şartı sunuyorum)
Bir diğer şart ise pc kullanıyorsa en az 8 GB ram istiyorum ya da VDS kullanıyorsa yine 8 GB olması yeterlidir.. render işlemi yapacağımız icin bu gerekli
Bu işe başladıktan 1 hafta sonra kanal miktarı 5 i gectikten sonra gunluk kazancı 10 TL'ye yaklaşacaktır sonrasında bu katlaya katlaya gidecektir..
Guven meselesine gelince;
benim guvencem arkadaşın kendine kopyaladığı kanalının kanal URL'sini bana verecek ben arşivimde saklayacağım(herhangi bir sorun yaşadığımızda hem kanal kapattırma hemde forum şikayeti acısından)
benime calışacak arkadaşın guvencesi ise kanalı kendi adsensesine bağlayacak ve kazancı kendi adsensesine yansıyacak..
Kazanc paylaşımı ise %50 olacak.. aylık adsensede kesinleşen kazanc neyse onu yarı yarıya boluşeceğiz..
Sonuc olarak adsensesi bizim işimize ozel olmalı cunku kendi kanalı varsa ve bunun da kazancı yansırsa işler karışır

Teklifim bu arkadaşlar bu şartları taşımayanlar lutfen pm atmazsa sevinirim.. oturduğunuz yerden para kazanacaksınız