29 yaşında mimarım, istanbulda yaşıyorum, bundan yaklaşık 10 yıl once hayatıma biri girdi benden 3 yaş buyuktu, beni sevdiğini soyledi ama guvenemedim bir turlu, aşıktım yakışıklıydı ama ailesiyle sorunları vardı ve ailem izin verir mi vermez mi bunu da duşundum. gelecek icin guven vermiyordu ama bana surekli yardımcı olmaya calıştı,cok iyi kalpliydi, universiteyi bitirdi, askerliğini yaptı ve yurtdışına cıktı eğitim icin, sosyal medyayı tamamen kapattı, 2015 yılında yurtdışına cıktı, 2018 yılında geri dondu, işini gucunu kurdu. sosyal medyasını actı tekrar, tekrar irtibata gectik ve artık guvenilir biri olmuştu, gelecek acısından guvenebilirdim artık hareketleri olgunlaşmıştı ama durgunlaşmıştı, ben birşeyler hissetmeye başladım 2018den beri ama bir turlu soyleyemedim,
Sonra bu yılın başında Ukraynalı bir kadınla nişanlandığını oğrendim sosyal medyadan ocak 2020de, o zamana kadar sevgilisi oldugunu da bilmiyordum. Bu temmuzda da nikahı var yine sosyal medyadan oğrendim . kadın kendisinden 1 yaş buyukmuş, oyle kadına et muammelesi yapmıyor yani daha genc olsun vs. boyle bir adamı kaybettim, kimse onun gibi beni duşunmedi,
Uzgunum cok uzgun