Merhaba canlar. Ailemden 1.5 saatlik mesafedeki bir ildeyiz. Dun babamın saldırıya uğradığını haber alıp apar topar geldik. Korneasında cizikler var, kaşında dikişler var gozu mosmor onun dışında Allaha şukur iyi. Onceki konularımdan bilenler bilir belki, ailemle eş ailesi arasında hafif bir soğukluk var eskiye nazaran. Ailem mesafe koydu onlara karşı. Dun gece kaldık şuan da yemek yiyip doneceğiz. Eşimin ailesi sabah aradılar annemle babamı gecmiş olsun dilediler. 1 saat once de eşimin babası aradı gelmiyomusunuz diye. Eşimde yemekten sonra cıkcaz dedi. Normalde karışmazlar etmezler evliliğime bana da iyiler ama ne zaman biz ailemin yanına gelsek bir arayaları tutuyor ne zaman gelceksiniz diye. Bilmiyorum ben bozuldum acıkcası babam bu durumdayken boyle demesine. Anneme de garip gelmiş olacak ki yanıma gelip kayınpederin ne zaman gelceğinizi mi sordu dedi. Bende evet dedim. Sustuk. Neyse eve donerken bunu eşime soylemeyi duşunuyorum bozulduğumu ve bu durumun hoşuma gitmediğini. Normalde ne varsa pat pat soylerim herşeyi, kardeşin bunu soyledi bunu yaptı diye genelde de hak verir zaten. İcimde tutmayı sevmiyorum yanlış gelen şeyleri soyluyorum ama boyle de sanki surekli şikayet ediyormuş gibi mi oluyorum bilmiyorum, soylemeli miyim rahatsız olduğumu?