Şimdi benim yaşım 23 evet 23 ama arkadaşlarımın bir coğunun bebeği bile var. Hani asla imrenmiyorum ama istediğim tek şey artık o aşkı iliklerime kadar tadabilmek.Universite 1 de bir cocuğu cok sevdim.1 sene beraber ilişki yaşadığım insan kendi sınıfından bana arkadaşım diye tanıttığı kız ile hala sevgili ve ihanet etti. Kendimi toparlayamadım bir sure .. Sonra biri cıktı karşıma aradan 1.5 sene gecmişti bende hoşlanıyordum ondan ve ilişkimiz başladı tam 3 sene birlikteydik ama aşşağılamalar, nankorsun demeler, hediye diye promosyon kutuları yollamalar(tabi hakkını yemeyeyim cikolata,cicek cok aldı) ama sonra onunla universite bitince surekli tartışır olduk. Bir gun dedem hastanede yatıyordu bende yanında kaldım habersizce başka ilden benim yanıma gelmiş. Beni hastanenin bodrum katına cağırıyor. Dedim ben oraya gelmem normal hastanenin icindeki koltuklarda sabahladık. Yani sonra bana diyorki ben senin icin taa başka ilden yanına geldim..Asıl diyeceğim şu.. Bu ilişkim bitti evet ve dun universiteden aralıklarla konuştuğum bir erkek yazdı ders calışmaların nasıl gidiyor diye, bende cevap verdim ve bana mesaj gonderip geri sildi mesajını daha guzelini yazdı.. Sınıfta fazla konuşmazdık. Bir kac ay once kafede kendi oturuyordu bende gordum onu aslında oda beni gordu . Bir kac gun sonra mesaj atınca dedimki bugun seni gordum bana diyor ki 'Aa, ben seni farketmemişim iş goruşmesine gidecektim dedi.' Orneğin 3 ayda 1 kere mesaj yazıyor cok nadir. Dun doğum gununu kutladım facebooktan doğum gunun kutlu olsun nice guzel yaşların olsun dedim. Bana teşekkur ederim,beraber nice mutlu senelere yazmış. Ya etkilenmek istemiyorum ama okul zamanı bir arkadaşım demişti bu cocuk senden hoşlanıyor diye gonderdiği bir mesajı gormuştuk. Gercekten merak ediyorum . Neden ben şimdi ayrangonulluluk yapıyorum ya. Yazmıyor evet ama arada yazıyor .. Sanırım ben aşkı o duyguyu asla bulamayacağım tadamayacağım