merhaba kızlar.
yaklaşık 2 senelik evliyim. eşim ilk zamanlardan beri oyle cok ilgi gosteren uzerime duşup şımartan biri değildir. bu yuzden ondan cok ilgi beklemem bende. fakat son zamanlarda dikkatimi ceken tuhaf davranışları olmaya başladı.
oncelikle yeni arkadaş cevresi edindi. eskiden goruştuğumuz aile hayatı duzgun arkadaşlarıyla goruşmeyi kesti.
sebebini sorduğumda geciştirmeye başladı.
yeni arkadaşlar edindi ve bu arkadaşlarının biri bekar ipi kopuk serserinin onde gideni 8 yıllık ilişkisi vardı sevgilisini aldattı.
diğeri evliydi boşandı kendisi kuyumcuydu fakat beceriksizliğinden ve karı kız merakından kuyumcuyu batırdı hala piyasadaki fişli kadınlarla adı anılıyor.
diğeri mafyaya borcundan dolayı evini işini herşeyini kaybetti sıfırı tuketmiş durumda zar zor ayakta duruyor.
ve benim eşimde bu insanlarla her akşam goruşuyor. eşim esnaf gerek işi gerekse yaşam tarzıyla her zaman goze batan biri oldu.
onu defalarca uyarmama rağmen hep suclu ben oldum bu arkadaşlarına laf soyletmezken beni kırmaktan geri kalmıyor.
haftanın 6 gunu dışarı cıkıyor akşam yemeğinden hemen sonra cıkıp gece 11-12 lerde eve geliyor.
ve her akşam işten cıkış saati belli olduğu halde dukkanı kapattıktan 1-2 saat sonra anca eve geliyor.
bazen arıyorum şimdi kapattım yoldayım geliyorum diyor fakat ben işyeri kameralarından onun işyerini kapatma saatini gorebiliyorum yani yalan soyluyor bana.
ben calışmıyorum evdeyim btun gun canım sıkılıyor ve inanmazsınız belki bazı gunler tek kelime konuşmadan gecirdiğim gunler oluyor.
haliyle akşam olsun kocam gelsinde iki cift laf edelim diye bakıyorum.
haftanın sadece 1 akşamı evde oturur onuda benim icin değil kurtlar vadisi icin oturur.
evde olduğu zamanlar konuşmamız sadece benden sigara cakmak ve kulluk istemesi, ve benim ben yatıyorum dememdir.
defalarca aldım karşıma konuştum her akşam yanımda dur demiyorum ama haftada en azından 2-3 akşam yanımda ol benim sana ihtiyacım var diyorum o gun cıkmıyor ertesi gun cıkmıyor ama yine yanımda oturmuyor.
alıp bilgisayarı yatak odasına gidiyor ben yine salonda tek başıma oturuyorum.
neden yanımda durmuyorsun diyorum ben uzanmak istiyorum diyor.
bazen caktırmadan bilgisayarı kontrol ediyorum ama firefox mozilla kullanıyoruz hemen gecmişi siliyor.
her akşam gecmiş temizleniyor.
ve gece 2-3lere kadar bilgisayar başında oturuyor.
oyun oynamaz okey tavla oynamaz mac futbol seyretmez
.....grafik icerikli sitelere girdiğinden şuphelenmiyor değilim acıkcası.
facebook hesabımız ortak orada herhangi bir olumsuz durum yok doğal olarak.
telefonuda surekli ortadadır.

fakat bu arkadaşlarıyla takılmaya başladığından beri nedense benden birşeyler sakladığını duşunmeye başladım cunku garip hareketleri var.
arkadaşlarına kesinlikle laf ettirmiyor zora gelince hemen huzurumu kacırma, bikerede şu evden mutlu cıkayım diyor.
daha acık konuşmak gerekirse bana sadece yatak odasında yakın davranıyorDU...
uzun zamandır karı koca ilişkimiz sadece aynı sofrada yemek yemekten ote gitmiyor.

ben soğudum artık icim soğudu ona karşı birşey hissetmediğimi sevgimin tukendiğini hissetmeye başladım.
hatta evi terketmeyi bile duşundum.
fakat bazı şeyleri ispat etmeden bunu yapmamaya karar verdim haklıyken haksız duruma duşmemek icin.

sizden ricam aranızda bilgisayardan ve bu işlerden anlayan birileri muhakkak vardır.
mozilla firefox da gecmişin silinmesi durumunda silinen sayfaları gormemiz mumkunmu bana bunu oğretirmisiniz.

bu arada kpss ye hazırlanıyorum. Allah nasip eder de kazanırsam gittiğimde en az 1 sene geri gelemeyeceğim ve bunu ikimizde biliyoruz. eskiden bana buradan başka biryer yazmaa izin vermem diyen adam şimdi alır anneni babanı yanına gidersin diyor.
fakat ben biliyorum eğer gidersem geri donuşum olmayacak geri donsem bile bu ev benim olmayacak.
hissediyorum bunu ve ben hislerimde yanılmam.

aranızda bana yardımcı olacak biri varmı....muhakkak bunun bir yolu olmalı.