Kızlar yeni doğum yaptım lohusayim daha, lohusaligim eşim , ailesi ve annem sayesinde Allah'ın izniyle) elhamdulillah cok iyi huzurlu geciyor... Lakin bugun bir şey oldu. Eşim iş arkadaşlarindan 2 tane kadının bebeğimize hediye aldığını soyledi ( eşim dışarıya karşı soğuk ve sert gorunur ama ev ahalisne karşı sıcak ve yumuşak huylu biridir ) ben bozuldum cunku ikimizde iş arkadaslarimizla gereksiz muhabbetten hoslanmayiz ozellikle karşı cins olursa bu aramızda cumlelere dokulmeyen gizli bir anlaşma gibidir... Yani bekar bi tane kiz hediye alıyor bu arada sohbet muhabbeti gerektirir sevgi gerektirir... Ben iş arkadaşıma evli erkek birine hediye almam toplu organizasyonlara katılırım herkes alıyorsa alırım vs ... (Eşimle aramızdaki dinamiği bilin diye soyluyorum oda boyle duşunur zaten herkesi ilişkisi farklıdır coğu kişi bunu umursamaz, biz kıskanc ama caktirmayan bu kiskanclik yuzunden ilişkiyi yipratmaktan kacınan bir ciftiz)

Her neyse işte eşim bana acıklama yapıyor surekli anlatıyor o kıza beni ne kadar cok sevdiğini , senelerdir dua edip karşına beni cıkardığını Allah'ın anlatmış , işte benim guzelliğime eş değer asla ne burda nede dunyada başka biri yokmuş oyle soylemiş kıza yani beni ne cok sevdigini Allah'ın bir lutfu olduğumu anlatmış , bunu duyunca biraz hoşuma gitti ama sonra yine bozuldum neden bu kadar samimiyet kurdu ki...birde kiza takma at takmış kucuk Muş kiz minik diye sesleniyor mis oda ona abi mesela ...kalbim oyle aciyor ki takma ad bile takmış aradaki samimiyete bakın...ben dedim ki en son ..eğer gereksiy muhabbet eder ve ismi dışında seslenirken hakkimi helal etmiyorum normalde anlatır iş hayatı bu derim kiskancligimi gizlerim ama kadınlar anlar mı dersiniz bunu cok kıskandım cok uzuldum...birde gebeliğim zor gecti uzun suredir ilişkimiz yok ..bana şiirler yazıyor guyel sozler soyluyor ama fazla opmuyor diye cok uzuluyordum ama lohusalık gecmesini bekliyordum yorgun diyordum ..ama bu olay sonrası daha cok opmeye ve daha yakın davranmaya başladı buda kahrediyor beni sucu ort pas etmek icin mi yoksa diye duşunuyorum icim acıyor ..o kız benim icin 14 yaşında cocuk gibi gorunuyor benim senden başkasını asla gozum gormez diyor ...birde iş kiyafetini utusuz giyerdi ..daha yeni doğum yaptığım halde utulememi istemişti sokuk vardı dikmemi istedi normalde istemez idare eder..şu an iyiyim ama o zaman yeni dogum yapmıştım cok uzun oldu ama boyle işte ne yapsam ne desem esime. Uzuntuden napicami sasirdim