Merhaba arkadaslar,

Youtube ile para kazanma konusunda yaklasik olarak 10-11 aydir calismalar gerceklestiriyorum. Yerli ve yabanci olmak uzere bir konuda calismalar yaptim. Haberler, muzik, dizi, komik videolar, guncel videolar gibi konular uzerinde calismalar ve kazanimlarim oldu. Duzenli olarak gelir sagliyorum.

Kendim ile alakali bilgi vermem gerekirse ozel bir sirkette sistem uzmani olarak calisiyorum. Yaklasik olarak 7 yildir ayni isi yapiyorum. Gunde minimum 10 saat bilgisayar basinda bulunuyorum. Cumartesi gunu disinda haftanin 6 gunu bunu devam ettiriyorum.

Dusundugum ve istedigim bazi seyler var. Bunlar icin maddi gelirimi arttirmam gerekiyor. Ilk etapta ek gelir kazanmam icin, sonrasinda zamani olmayanlar icin youtube konusunda kanal acimi ve upload gibi konularda yardimci olmayi dusunuyorum.

Youtube ile alakali olarak mail acilimi, kanal acilimi, video yukleme gibi islemlerinizi yapabilecegimi dusunuyorum.

Bu konuda is saglayan arkadaslarla calisma saglayabiliriz. Fiyatlandirmayi isteklerinize gore olusturabilirim. Odemeyi ister is basi, ister ortasi, isterse sonunda yapacak sekilde anlasma saglayabiliriz. Ilk etapta guven onceliklidir.

Calismak isteyen arkadaslar bana pm ya da asagidaki bilgiler ile ulasabilirler.

Mail : [email protected]

Herkese bol kazanclar dilerim..