Selam arkadaşlar
Benle eşimin ortak olduğu bir şirketimiz var 1 tane de calışanımız var. Hergun işyerine beraber gidip akşam beraber donuyoruz eşimle. 1.5 yaşında oğlum var onu da hep yanımda getiriyorum.
Ev ortamı gibi ortam yarattım orada, mutfağımız var arkada bir oda var.
Hala da emzirmeye devam ediyorum. Şimdiye kadar rahattım başkasına baktırıp aklım kalmasındansa ben buyutuyorum cocuğumu icim rahat. Ama Şimdi şoyle bir sorunum var.

Oğlum en hareketli doneminde şuan, gun icinde 1 sefer 2-3 saat uyuyor, onun dışında surekli ayakta. karıştırıyor, dağıtıyor,evraklarla, malzemelerle uğraşıyor yani. Ustu başı yemeği derken pek calışamıyorum da aslında. Yani işle beraber bu ara beni cok yormaya başladı

Eşimin duşuncesi sutten kes anneme bırakalım
Ama ben bunu asla istemiyorum. Bazen 14-15 saat işyerinde kalmamız gerekebiliyor. O kadar ayrı kalmak istemem.
Aynı zamanda kayınvalidem aşırı dikkatsiz mutlaka ama mutlaka hergun biyerden kayar, duşer, kafasını carpar, ustune bişey doker, herşeyi heryerde unutur. Gecen oturmaya gittim 1 saat icinde 2 defa cocuğu duşurdu ve bunların dışında aşırı pis oğlumu 2 dk kucağına alsa kokusu ustune siniyo o derece. Ellerini gun icinde asla yıkadığını gormem.
4 yıllık evliyim evine gidince hep tok giderim yemek yememek icin, bulaşıkları hep lekeli kirli kokulu
Eşime de annen biraz dikkatsiz, oğlumuzda aşırı hareketli benim icim rahat etmez dedim o da kabul etti ama şuan bikac saatliğine bile olsa ablama yada anneme bırakmak istesem cocuğu bırakamazsın diyo, kısasa kısas yapıyo yani.

uzun oldu kusura bakmayın ama ben şimdi napsam
Oğlumu işyerine yakın bir yere kreşe mi versem 2-3 saatliğine, işyerinde 2-3 saatte uyur oyle vakit gecer diye duşunuyorum ama kreşe erken mi diye duşunuyorum? Ne yapsam bilemiyorum gercekten.