Hanımlar yarın babalar gunu, kayınpederime ve babama babalar gunu hediyesi alacağız, eşim daha baba olmadı ama ona da hediye alma niyetim var. Eşimin de kıyafet vs ihtiyacları vs var ama ben sonra alırım veya alırsam bi tane alırım ama kardeşime de babalar gunu icin hediye alalım diyor. Kendi ihtiyacını gormeyip, kardeşine babalar gunu icin hediye alması ne kadar mantıklı? İcinden gelir başka bir zaman alır ama şuan maddi olarak da sıkıntıdayken hem babalarımıza hedşye alacak hem de kendi ihtiyaclsrı oldupu halde kendi ihtiyaclarını hice sayıp kardeşini duşunmesi sacma. Anneler gununde o zaman ben de ablama, abimin eşine, eltime vs. hediye alayım veya abime de babalar gunu hediyesi alayım. Eşim genelde boyle, onunden lokmasını alsalar gık demez. Kendi ihtiyacalrı olduğunu soyler eder ama oteler ama konu ozellikle kardeşine, yengesine gelince onlar demeden onları duşunur alır ama kendini gormeyio kendini by kadar değersiz gorup, hep başkaları icin yaşaması da beni uzuyor. Biraz da kendisini duşunsun istiyorum ama yok, her seferinde ya kardeşini, yengesini,annesini babasını, yeğenini duşunuyor onlara alsın ama kendisine sonra alsa da olur, bu da beni uzuyor. Kendine değer vermesini istiyorum. Herkes kendini, kendi zevki sefasını duşunurken o onları duşunuyor.