Merhaba, ben size beni cok uzen ve nişanlanmayı duşunduğum bir şahıs hakkında muallakta kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum. Biz tavsiye uzerine tanışalı fazla olmadı bir ayı biraz gecmiştir. İkimiz de biraz gorucu usulu olsun istediğimiz icin evlilik hakkında bircok şeyi konuştuk hatta birbirimizi sevdik de. O başka bir şehirde, iletişimimiz bu surecte elbette telefon uzerinden. İlk zamanlar kendisi benimle o kadar cok ilgileniyordu ki, ya da bana kullandığı cumleler bile farklıydı.Hatta bana eşi icin hazırlatmayı duşunduğu bir hediye bile gonderdi. Ama sonra sonra ben onun ilgisiz olmaya başladığını duşunuyorum. Ben geceleri onu beklemeyip uyusam biz onunla konuşmuyor gibiymişiz meğer. Gun icerisinde cok yoğun olduğunu soyluyor ama daha calışmıyor bile yani ailesiyle ilgileniyor surekli ablaları ve ablalarının eşleriyle ilgileniyor onlar varken yazamıyorum diyor ve dort beş saat hic yazmıyor. Mesela beni kesinlikle ailesine soylemiyor cunku gelip seninle goruştukten sonra onlara soyleyebilirim bizimkiler internetten tanışmaya iyi bakmaz diyor. Oysa istese daha once goruştuğumuzu soyleyebilir cunku birkac ay once benim bulunduğum şehirde uzun bir sure ikamet etmiş. Bir başka bahanesi de atanmadan soyleyemem annem daha işim olmadığı icin sıkıntı cıkarır diyor. Oysa annesi gelin adayı bakmaya başlamış kendisine bile yonlendirdiği kişiler oldu. Bu durumda bende ee annen sana eş arıyor ama neden beni soyleyemiyorsun? diyorum. Bir şey demeyip geciştiriyor. Beni sevdiğine emindim goruntulu konuşma vs. gercekleştirdik yani gormeden nasıl oluyor gibi bir durum yok. Birkac kez konuştuk bu şekilde. Ama şimdi beni oyle başından savıyor geciştiriyor ki cok uzuluyorum. Mesela sabah kalkıyor yazıyor bir saat kadar konuşuyoruz sonra butun gun benden kacıyor gibi hissediyorum. Yemek yapıyor annesi evde olmadığı zaman. Yemek yapmaya gidiyor sonra tam boş kaldı konuşacağız diyorum cok yoruldum ben biraz dinleneceğim diyip gidiyor. Mesela benden yeni bir kıyafetimin fotoğrafını istedi merak ettiği icin. Ben ona attım iki uc fotoğraf bir de saatlerdir konuşmamışız. Dediği şeyler şunlar:
- Cok guzelmiş canım
-Yoruldum ya
-Ben cıkıyorum canım
İşte bu kadar. Gun icinde birden fazla kez yaşıyorum bunu. Dun bunları dedikten birkac saat sonra bir online oyunda birkac kez oyuna girdiğini ve birkac saat oynadığını gordum. Bende ona kuzenimin yanındayım diye haber vermiştim. Onun icin yazmadım sana oyuna girdim diyor ama madem sevdiğini iddia ediyor insan ne olursa olsun bir cumle de olsa yazmaz mı ne yaptın? ya da ozledim diye. Ben bunları ona soyleyince ben ne yaptığımı hep haber veriyorum sana neden bana guvenmiyorsun diyor. Mesele guven değil ki ilgisizlik diyorum. Saatlerce bana yazmadığını biliyorum. Ablasıgil bilmediği icin mesela onların yanındayken asla yazmıyor bana. Bense meşgul de olsam ona beş dakika on dakika da olsa zaman ayırıyorum. Ve bu durum beni cok uzduğu icin bugun ona artık beni sevdiğine inanmadığımı ve mutlu olmadığım bir ilişkiyi surdurmek istemediğimi soyledim. Biraz bana guvenmiyorsun, ben anlatamıyorum sana beni yanlış anlıyorsun vs. dedi ve sonra kahvaltı hazırlamaya gitti bu kadar kritik bir konuda ve durumda bir bucuk saattir kahvaltı hazırlıyor sanırım. Ben kendi kafamda bitirmeye hazırlanıyorum cunku benimle konuşmak istemediğini duşunuyorum sizce dediği gibi ben mi yanlış anlıyorum? Her zaman bana yazsın demiyorum ama beş saat yazmadan da durabilir mi ilişkisi yeni başlamış bir insan? Ben duramıyorum şahsen iki dakika da olsa bi nasılsın ne yapıyorsun diyesim geliyor saatlerce yazmasa. Ama ondan bunları goremediğim icin boşuna tek başıma yurutmeye calıştığım bir ilişkiyi nişan durumuna taşımak istemiyorum. Cunku ben eğer onunla evlenirsem onun yaşadığı şehire gideceğim ve orada o ve onun ailesinden başka kimsem olmayacak. Yalnız kalmak istemiyorum. Eşimin ilgisizliğini yaşamak istemiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkur ederim.