Hepinize selam. 1 sene once eko cektirdim bazılarınız biliyorsunuzdur ve mide fıtığı başlangıcında olduğum icin doktor ultrasonu tum gucuyle bastırınca ben de zayıf olduğum icin mideyi kalbimin onune getirdi. İşlemden 1 hafta sonra damarım ve kalbim seğirmeye başladı. Kalbimin vucudumu sarsmasıyla uyandım. Ve efor sarf ettiğimde kalp sesimi duyamadım bu vucudumu sarsma durumu ayakta durduğum bir pozisyonda da oldu. İnternet uzerinden doktorlara bunu anlattığımda acaba ritm bozukluğunuz mu var acaba psikolojik mi diye bi suru teşhis duydum. Kalp sesimi duyamama durumum dengemi iyice bozdu. Bu olaydan birkac ay sonra surekli başım donmeye başladı. Resmen kafamı yattığım yerden kaldıramıyordum. Yururken yercekimini hissedememeye başladım. Dahiliye norolojiye yonlendirdi. Norolog muayene ettikten sonra kardiyolojiye git dedi ve başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Zaten kalp sesimi duyamamaktan bu hale gelmişim diye duşunurken kadına yaşadıklarımı anlatmadığım halde beni kardiyolojiye yonlendirdi. Ve ben hala efor sarf edemiyorum kalp sesimi eskisi gibi duyamadığım icin. Midem kalbimin onunden cekilse cok rahatlayacağım ama kimse derdime derman olamadı henuz. Bir doktor steteskopla dinledi heyecanlı mısın dedi ve ben asla heyecanlı değildim. Cunku kalp sesimi duyamıyorum. Midem kalbimin onune geldi damarımda da seğirme oluyor. Normalde asla olmaz. Şimdi size soruyorum ben bu mağduriyetle ne yapacağım ?!