Iyi geceler KK ,ben bir konudaki goruşunuzu ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma surecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kac ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum gormemek,duymamak ,en guzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hicbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida cıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmezdi ,cift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki gunu bendeydi en azama bana cok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar ornek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi gunluğune geldiler,benle goruşmek istediler, ve iki gun once bunlar eş kişisiyle goruşmuşler ve bulundugum.sehire geldiğinden guya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķosesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu ciftti sizce bisey demeden direk heryerden cıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle goruşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş cevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da ustune cizgi cekip yok saymak mi?